rel_news

افتتاح پروژه های حوزه سلامت شهرستان فسا با اعتبار 56 میلیارد ریال با حضور معاون استاندار فارس و هیات همراه و مسوولین شهرستان

به گزارش وب دا فسا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا در آیین بهره برداری از این پروژه ها گفت: برگ زرین دیگری از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در جشن چهل و سه سالگی انقلاب به مردم شریف شهرستان فسا تقدیم گردید و پروژه های عمرانی و بهداشتی – درمانی حوزه سلامت افتتاح شد.

دکتر محمد کاظم وکیل افزود: مرکز جامع آزمون های الکترونیک دانشگاه با  اعتبار 3 میلیارد و100 میلیون تومان با ظرفیت 150نفر احداث شده است و در فاز اول با 75 رایانه تجهیز شده است و تا پایان سال 1400 بطور کامل تجهیز می گردد.

وی اضافه کرد: مرکز جامع خدمات سلامت الزهرا(س) دارای واحدهای بهداشت خانواده، بهداشت محیط، بهداشت روان، بهداشت تغذیه، مراقب بهداشتی، پزشک خانواده شهری می باشد که با اعتبار 1 میلیارد و 800میلیون تومان  ساخته شده و به جمعیت 34500 نفری تحت پوشش مناطق فاز5 – فاز 4 قدیم – شهرک فجر و فاز یک گلستان خدمات سلامت ارایه می نماید.

دکتر وکیل بیان کرد: تکمیل محوطه سازی یادمان شهدای گمنام  با اعتبار600 میلیون تومان و  رونمایی از وب سایت جدید دانشگاه  با اعتبار 100 میلیون تومان از دیگر پروژه های افتتاح شده می باشد.

معاون استاندار و هیات همراه و مسوولین شهرستان با حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه ضمن تجدید بیعت با آرمان های حضرت امام خمینی(ره) و شهدای گرانقدر به مقام شامخ شهدای گمنام ادای احترام کردند.

{author_name}
تصویر نویسنده :