کاشت 100اصله نهال توسط دانشگاهیان علوم پزشکی فسا
بمناسبت روز درختکاری انجام شد؛

کاشت 100اصله نهال توسط دانشگاهیان علوم پزشکی فسا

به منظور ترویج فرهنگ درختکاری و نهادینه کردن این امر مهم و هم چنین توسعه فضای سبز، دانشگاهیان علوم پزشکی فسا در روز درختکاری، 100 اصله نهال در فضای سبز دانشگاه کاشتند.

گزارش تصویری بازدید دکتر ایمانیه استاندار فارس و مسئولین شهرستان فسا از روند تکمیل و تجهیز بیمارستان امام حسین(ع)

دکتر ایمانیه: امید است با همت مسئولین شهرستان و دانشگاه؛ در آینده نزدیک تعدادی از بخش‌های این بیمارستان جهت پذیرش بیماران راه اندازی و به ناوگان خدمتی؛ درمان شرق فارس افزوده گردد.

مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی فسا

راسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور هیات رییسه، اساتید و حضور پر شور دانشجویان در سالن بعثت دانشگاه برگزار گردید. ابتدای مراسم دکتروکیل رئیس دانشگاه ضمن تبریک روز دانشجو از افتتاح استخر و زمین چمن مصنوعی خبر داد.در ادامه دکترباقری معاون فرهنگی دانشجویی، دکتربهمن یار معاون آموزشی در پاسداشت مقام دانشجو و زندگی دانشجویی نکاتی را ذکر کردند. گفتنی است پخش کلیپ روز دانشجو، اجرای موسیقی زنده، بخش مسابقات دانشجویی، اجرای تئاتر با حضور گروه فساخند؛ شعرخوانی و تولد برای دانشجویان متولد 14و15و16 آذرماه، بخشی از برنامه‌های این مراسم بود.و در پایان از دانشجویان برتر دانشگاه در حوزه های (فرهنگی، پزوهشی و آموزشی ) تقدیر بعمل آمد.

تقدیر و خداقوت مسئولان شهرستان، هیأت رئیسه و مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی فسا از پرستاران بیمارستان‌های حضرت ولی عصر(عج) و دکتر شریعتی

در شب ولادت حضرت زینب (س) با حضور امام جمعه، فرماندار ویژه شهرستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، اعضای هیئت رئیسه و مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی فسا از تلاش و زحمات کادر سلامت و پرستاران بیمارستان‌های حضرت ولی عصر(عج) و دکتر شریعتی تقدیر شد.

افتتاح پروژه های حوزه سلامت شهرستان فسا با اعتبار 56 میلیارد ریال با حضور معاون استاندار فارس و هیات همراه و مسوولین شهرستان

پروژه های حوزه سلامت شهرستان فسا با حضور دکترمحبی پور معاون استاندار و هیات همراه،دکتر حجت اله فیروزی نماینده مردم فسا در مجلس، حجت الاسلام جمالی زاده امام جمعه فسا، دکتر علیرضا فیروزی فرماندار ویژه شهرستان و دیگر مسوولین شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی فسا در نهمین روز از دهه فجر انقلاب به بهره برداری رسید.