یادگیری مهارت های زندگی و ارتباطات موثر از راههای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای روان است
کارشناس ارشد روان پرستاری بیمارستان دکتر علی شریعتی فسا گفت: یادگیری مهارت های زندگی، مهارت های حل مسئله، ارتباط مناسب با دیگران، داشتن خواب کافی و مثبت نگری از جمله راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری های روان است.
به گزارش وب دا فسا؛ سهیلا شیبانی نژاد اظهار کرد: هیچ گروه وطبقه ای از بیماری های روانی مصون نیستولی افراد بیکار،فقرا،نوجوانا و زنانی که قربانی خشونت هستند بیشتر در معرض خطر قرار دارند.
وی با بیان اینکه امنیت روانی، داشتن روح و روانی آرام و به دور از ترس است، اضافه کرد: ناامیدی، احساس پوچی، اضطراب و نگرانی، احساس گناه، پرخاشگری، انرژی کم و یا نداشتن انرژی، انزوا و گوشه گیری، خوردن یا خوابیدن بیش از حد یا خیلی کم، نوسانات خلقی شدید، داشتن افکار و خاطرات مزاحم و تکرار شونده، شنیدن صدا و یا باور چیزهایی که واقعیت ندارد، فکر آسیب به خود و یا به دیگران و ... ازعلائم بیماری های روان به شمار می روند که در صورت مشاهده این علایم در خود و یا اطرافیان، به روانشناس یا متخصص اعصاب و روان مراجعه نمایید.
هجدهم تا بیست و چهارم مهرماه بعنوان هفته سلامت روان نامگذاری شده است و شعار این هفته در سال ۱۳۹۸؛ " ارتقاء سلامت روان، نشاط اجتماعی " می باشد .