• // - 08:02
  • - تعداد بازدید: 146
  • - تعداد بازدیدکننده: 146
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گرامیداشت روز جهانی تالاسمی در بیمارستان دکترشریعتی فسا با حضور بیماران تالاسمی

1775

به گزارش وب دا ؛  بمناسبت روز جهانی تالاسمی و بیماریهای خاص مراسمی با حضور ریاست بیمارستان ، مدیران بیمارستان و معاونتهای درمان و بهداشت، پرسنل بخش بیماران خاص و بیماران تالاسمی و خانواده های ایشان در بیمارستان دکترشریعتی برگزار گردید.


در این مراسم که با تلاوت قرآن توسط یکی از بیماران تالاسمی آغاز گردید ، دکترحسینی پور ریاست بیمارستان دکتر شریعتی فسا با اشاره به نامگذاری 18 اردیبهشت ماه بعنوان روز بیماران خاص و اهمیت و ارزش این بیماران ، بیان داشت : در تمام اوقات سال توجه مسوولین دانشگاه و بیمارستان در جهت رسیدگی به درمان و سلامت این بیماران بوده و هست و این نامگذاری صرفا جهت یادآوری می باشد.


دکترحسینی پور ضمن قدردانی و تشکر از زحمات پرسنل قدیمی و جدید بخش بیماریهای خاص بیمارستان ، گفت : وجود این بخش در بیمارستان دکتر شریعتی فسا ، امکان خدمت رسانی به بیماران خاص را فراهم کرده که این موجب سعادت و افتخار برای مدیریت و پرسنل درمانی این مرکز می باشد.


در این مراسم نمایشگاهی از صنایع دستی و آثار هنری بیماران تالاسمی برپا شد که مورد بازدید و استقبال حاضرین واقع شد.


اجرای سرود توسط دختران ناشنوا ، اهداء جوایز به بهترین نوشته مربوط به زندگی و نفرات برگزیده دارای آثار هنری از دیگر برنامه های این مراسم بود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 4045
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

1775 1775 1775 1775 1775
عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: