کارگاه های آموزشی مهارتهای ارتباطی، تربیت فرزند و شاد زیستن با حضور معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده برگزار شد
رازمحبوبیت، روش های برخورد، راه های افزایش اعتماد به نفس، خردورزی، لطافت روح، خودباوری، شادکامی، مهارت های خوب زیستن، نحوه ارتباط صحیح، زنجیره صحیح ارتباطی، برخورد، انتظارات و توقعات از یکدیگر از مهمترین موضوعات این کارگاه ها بود که توسط دکتر ندا دیلمی معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده در ایران ارایه گردید .
به گزارش وب دا فسا؛ عضو هیئت مدیره انستیتو ازدواج و خانواده درمانی مالزی در این کارگاه ها که در دانشگاه علوم پزشکی فسا و بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) برگزار شد، گفت: مبحث شادکامی به باورها، اعتقادات و نگرش های ما و همچنین به حوادث و پدیده های محیطی ارتباط دارد، لذا می توان نتیجه گرفت که امکانات مادی و دنیوی تنها برای شادکامی افراد کافی نیست.
دکتر ندا دیلمی ادامه داد: در ابتدا باید خود را باور کنیم و به مرحله زبده بودن برسیم، از این طریق می توان دیگران را نیز آماده مقابله با واقعیت ها و رویارویی با مشکلات نماییم، حتی می توان بواسطه آمادگی کسب شده، احساس خوب را به دیگران منتقل کنیم.
وی اظهار کرد: اولین مانع شادکامی، ایستادن مقابل محدودیتهاست و همه نارضایتیها و ناکامیها، باور نداشتن ناتوانایی ها می باشد . اگر بخواهیم مقابل محدودیت ها بایستیم، افسردگی نتیجه کار ماست.
این دکترای مشاوره خانواده افزود: توجه بیش از حد به گذشته و آینده در زندگی گره ایجاد می کند، اما اگر تلاش کنیم از سهم گذشته بهره ببریم، سود مند و نتیجه بخش خواهد بود.
دکتر دیلمی یادآور شد: ما حتی قادر به تغییر فرزندان خود نیستیم، بلکه فقط راهنما و درمانگر آنان هستیم، ما راه را به آنان نشان داده و تصمیم نهایی و گام برداشتن با خود آن هاست.