کارگاه آموزشی مهارت های پس از ازدواج در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد
به گزارش وب دا؛ کارگاه آموزشی مهارت های پس از ازدواج ویژه کارمندان توسط اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان و با همکاری آموزش کارکنان دانشگاه برگزار گردید.
خانم بهاره اسماعیل زاده کارشناس اداره مشاوره دانشگاه و مدرس کارگاه ضمن اشاره به تفاوت های روان شناختی زوجین که یکی از عوامل اصلی بروز اختلافات زناشویی می شود، اظهار داشت: این تفاوت ها شامل تفاوت در تفکر، انگیزه، تحلیل های ذهنی، عوامل روحی و روانی زوجین می باشد.
وی ادامه داد: زوجین با یادگیری ارتباط موثر میتوانند رابطه شان را بهتر درک کرده و آن را محکم کنند. همچنین آن ها این توانایی را به دست میآورند که بتوانند تعارضات خود را به حداقل رسانند، خشم خود را کنترل کرده، ارزشها و خواستههایشان را بهتر بیان کنند.
اسماعیل زاده گفت: برای دستیابی به این امر مهم، آگاهی از تفاوت های بنیادین بین زن و مرد و به دست آوردن درک صحیحی از آنها، می تواند زوج های جوان را در راه رسیدن به تفاهم و درک تفاوت های فردیشان یاری کند.
مدرس کارگاه ضمن اشاره به مهارت های پس از ازدواج، افزود: زوجین هر قدر نقاط مشترک داشته باشند و هر قدر در محیط مشابهی رشد کرده باشند باز هم یک تفاوت خیلی بزرگ دارند که بین آن ها شکاف ایجاد می کند و آن جنسیت است.
اسماعیل زاده اظهار داشت: زن بودن یا مرد بودن ویژگی مهمی است که می تواند زوجین را به دو دنیای مختلف پرتاب کند. به خصوص که این ویژگی همزمان با بزرگ شدن افراد بعد اجتماعی پیدا می کند و بر اساس چارچوب های جامعه، خلقیات متفاوتی را در افراد به وجود می آورد.
این کارشناس اداره مشاوره گفت: اگر خصوصیات اجتماعی را از افراد فاکتور بگیریم، ویژگی های فیزیولوژیکی هم می تواند تعیین کننده تفاوت های رفتاری زن و مرد باشد. افراد برای داشتن یک زندگی مشترک موفق باید این تفاوت ها را بدانند تا بتوانند طرف مقابلشان را درک کنند.
گفتنی است، این کارگاه مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.