• 1401/05/24 - 08:57

کارگاه آموزشی مدیریت بیماران ترومایی پیش بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد

دوره آموزشی مدیریت بیماران ترومایی پیش بیمارستانی با حضور 24 نفر از پرسنل اورژانس به مدت 2 روز در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.

به گزارش وب دا فسا؛ مسوول آموزش اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان فسا گفت: دوره مدیریت ترومایی پیش بیمارستانی(PHTM) از پیشرفته ترین و جدیدترین دوره های آموزشی جهت ارتقاء کیفیت خدمات و بروز شدن دانش پرسنل می باشد که در امداد رسانی به مصدومین حوادث ترافیکی و کاهش مرگ و میر تصادفات بسیار موثر است.

سعید عابدی افزود: پیش بینی شده که در سال جاری، ۴ دوره مدیریت بیماران ترومایی پیش بیمارستانی برای پرسنل اورژانس برگزار گردد.

مربیان این دوره خانم مریم زارعی و آقاان مصطفی روستا و حسین جویا از شیراز، آقای ابوذر نصر از جهرم و آقایان ایوب حسینی و فاضل افروز بودند.

در این دوره آقایان احمد زارعی و قاسم شرفی با کسب امتیاز بالا موفق به کسب  مدرک IP جهت تدریس در سایر دوره ها شدند تا در آینده این دوره ها با تکیه بر پتانسیل پرسنل بومی برگزار شود.

• گروه خبری :