کارکنان اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان فسا با سکته مغزی(طرح724) و اهمیت تغذیه در بیماران دیابتی آشنا شدند.
به گزارش وب دا؛ در جلسه آموزشی که با موضوع سکته مغزی و تغذیه در بیماران دیابتی که با همکاری معاونت های بهداشت و درمان دانشگاه در اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان فسا برگزار گردید، کارکنان این اداره با سکته مغزی و علایم آن و همچنین اهمیت تغذیه در بیماران دیابتی آشنا شدند.
خانم دکتر شعبانی متخصص مغز و اعصاب به بیان مطالبی در خصوص پیشگیری از سکته مغزی، علایم سکته مغزی و اهمیت و جدی گرفت سه ساعت طلایی اول از شروع علایم و کاهش عوارض سکته مغزی با کمک داروهای جدید و ... پرداخت.
در ادامه مهندس آریا کارشناس ارشد تغذیه در خصوص اهمیت تغذیه در بیماران دیابتی و مراقبت از این بیماران به فراگیران آموزش دادند.