کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی قطب 5 کشور با عیب یابی خطوط تولید در صنایع غذایی آشنا شدند.
به گزارش وب دا؛ اسماعیل فیروزی مسوول روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: دوره آموزشی "عیب یابی خطوط تولید در صنایع غذایی" با حضور مسوولین فنی و کنترل کیفیت واحدهای تولیدی و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی قطب 5 کشور به میزبانی معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار گردید.
فیروزی افزود: در این دوره 2 روزه، شرکت کنندگان با عیب یابی خطوط تولید فرآورده های لبنی و کنسروی آشنا شدند.