• 1396/09/26 - 04:41
  • - تعداد بازدید: 36
  • - تعداد بازدیدکننده: 36
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی قطب 5 کشور با عیب یابی خطوط تولید در صنایع غذایی آشنا شدند.

2965

به گزارش وب دا؛ اسماعیل فیروزی مسوول روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: دوره آموزشی "عیب یابی خطوط تولید در صنایع غذایی" با حضور مسوولین فنی و کنترل کیفیت واحدهای تولیدی و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی قطب 5 کشور به میزبانی معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار گردید.


فیروزی افزود: در این دوره 2 روزه، شرکت کنندگان با عیب یابی خطوط تولید فرآورده های لبنی و کنسروی آشنا شدند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 2855
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: