کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی قطب 5 کشور با انواع بسته بندی مواد غذایی آشنا شدند.
به گزارش وب دا؛ اسماعیل فیروزی مسوول روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت:دوره آموزشی " آشنایی با انواع بسته بندی مواد غذایی" با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی قطب 5 کشور در سالن زنده یاد دکتر زینب رضایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.
در این دوره آموزشی دو روزه، کارشناسان دانشگاههای علوم پزشکی هرمزگان، بوشهر، لار و فسا و همچنین مسوولین فنی و کنترل کیفیت واحدهای تولیدی با انواع بسته بندی مواد غذایی آشنا شدند.