کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی قطب 5 کشور با افزودنی های مواد غذایی آشنا شدند.
به گزارش وب دا؛ اسماعیل فیروزی مسوول روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: دوره آموزشی "آشنایی با افزودنی های مواد غذایی" با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی قطب 5 کشور و مسوولین فنی واحدهای تولیدی در سالن زنده یاد دکتر زینب رضایی معاونت غذا و داروی فسا برگزار گردید..
فیروزی افزود: در این دوره آموزشی دو روزه شرکت کنندگان با انواع رنگ ها، نگهدارنده ها و طعم دهنده های مجاز در صنایع غذایی و چگونگی تشخیص افزودنی های غیرمجاز آشنا شدند.