• 1396/10/20 - 11:04
  • - تعداد بازدید: 54
  • - تعداد بازدیدکننده: 54
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی قطب 5 کشور با افزودنی های مواد غذایی آشنا شدند.

3027

به گزارش وب دا؛ اسماعیل فیروزی مسوول روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت:  دوره آموزشی "آشنایی با افزودنی های مواد غذایی" با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی قطب 5 کشور و مسوولین فنی واحدهای تولیدی  در سالن زنده یاد دکتر زینب رضایی معاونت غذا و داروی فسا برگزار گردید..


فیروزی افزود: در این دوره آموزشی دو روزه شرکت کنندگان با انواع رنگ ها، نگهدارنده ها و طعم دهنده های مجاز در صنایع غذایی و  چگونگی تشخیص افزودنی های غیرمجاز آشنا شدند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 2793
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: