• 1402/03/03 - 09:16

پیام مشترک سرپرست دانشگاه و مسوول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه بمناسبت روز مقاومت، ایثار و پیروزی

دکتر رضاییان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا و حجت الاسلام عابدی مسوول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه در پیامی بمناسبت روز مقاومت، ایثار و پیروزی، سالروز آزادسازی و فتح خرمشهر در عملیات بیت المقدس را گرامی داشتند.

به گزارش وب دا فسا؛ متن این پیام به شرح ذیل است:

سوم خرداد سال ۱۳۶۱، نشان پایداری فتح ارزش‌ها وتجلی قدرت لایزال الهی است. پیغام قیام خون شهید در فتح خرمشهر درس آزادگی در مکتب و دانشگاه حسین(علیه السلام) آوازه ای بر گوش فلک در تمام ادوار نواخت و موتور محرک و جوشان نوپای انقلاب را در سایه سار نظام امامت و ولایت در عرصه های گوناگون در جهان جاودانه و الهام بخش نمود.

آن چه در 8 سال جنگ اتفاق افتاد بیان کننده روحیه مقاومت و فداکاری و اخلاص ملت پر افتخار ایران در عرصه های ایستادگی و مقاومت بوده است. همه در میدان نبرد تجربه کرده اند که معنویت و ایمان چقدر در ییروزی ها موثر است.

اینجانبان بر خود لازم و واجب میدانیم که این فتح تاریخی را به ملت همیشه پایدار و مقتدر ایران اسلامی و جامعه دانشگاهیان تبریک و تهنیت عرض نماییم. سربلند و پیروز باشید.

دکترمهدی رضاییان - سرپرست دانشگاه

حجت الاسلام والمسلمین مهدی عابدی - مسوول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه