• 1403/02/16 - 10:00

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا به مناسبت روز جهانی ماما

دکتر مهدی رضاییان در پیامی ضمن قدردانی از زحمات جامعه مامایی، روز جهانی ماما را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش وب دا فسا؛ متن این پیام به شرح ذیل است:

ومنْ أحْیاها فکأنّما أحْیا النّاس جمیعًا

حیات انسان، والاترین و با ارزش ترین نعمت خداوند متعال است و ماما اولین فردی است که این هدیه الهی را درک می‌کند. آنان که با نگاه آرام بخش و کلام امید آفرینشان بذر آرامش در دلهای مادران می کارند و دستان معجزه‌گر آنان نخستین پناه نوزادان، این فرشتگان زمینی است.

اکنون که برنامه جوانی جمعیت و حمایت از خانواده با تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری و جدّیت مسوولین و دست اندرکاران سلامت کشور در حال اجراست، ما مکلف هستیم در راستای تأمین، حفظ، ارتقای سلامت مادر و نوزاد و اجرای سیاست‌های ترویج زایمان طبیعی و زایمان بدون درد، ارایه خدمات مراقبت بارداری و زایمان، ارتقای کیفیت مراقبت‌های بارداری در راستای فرزندآوری و زایمان طبیعی و تشویق خانواده ها به فرزندآوری تلاش کنیم و ماماها در این میان وظیفه سنگینی بر دوش دارند و بی شک موفقیت طرح ارزشمند جوانی جمعیت جز با حضور خالصانه و فداکاری مثال زدنی این عزیزان میسور نخواهد بود.

نقش بی دلیل همکاران این حوزه را در سلامت خانواده که سنگ بنای سلامت جامعه می باشد، ارج می نهیم. همت بلندتان را تحسین می کنیم و در برابر ایثارگری شما سر تعظیم فرود می آوریم.

دکتر مهدی رضاییان

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا