• 1403/06/13 - 22:34

پیام دکتر رضاییان رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا به مناسبت روز بهورز

دکتر مهدی رضاییان رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا، ۱۲ شهریور ماه سالروز احداث نخستین خانه بهداشت و روز بهورز را به جهادگران خط مقدم نظام سلامت ، تبریک گفت.

به گزارش وب دا فسا؛ متن این پیام به شرح ذیل است:

دوازدهم شهریورماه یادآور یکی از ارزشمندترین دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی، که همانا پایه گذاری و تقویت شبکه های بهداشت در کشور میباشد.

به یمن همت والای بهورزان‌، این تلاشگران عرصه سلامت و بهداشت در دورافتاده‌ترین نقاط کشور ‌، ارائه خدمات بهداشتی به بهترین نحو ممکن صورت می‌گیرد. ارتقا ارزنده شاخص های بهداشتی توسعه ای چون کاهش میزان مرگ و میر ، طرح واکسیناسیون سراسری ، افزایش سن امید به زندگی ، مراقبت و آموزش از مادران باردار و کنترل بسیاری از بیماری‌های واگیر همه و همه از ارزشمندترین ترین شاخص های بهداشتی هستند که مدیون مجاهدت‌های این عزیزان است.

بر خود واجب می دانم از تلاش‌های این مجاهدان خستگی‌ناپذیر میدان سلامت و بهداشت قدردانی نموده و نقش بی بدیل این عزیزان را در تامین و ارتقاء سلامت جامعه را ارج نهم.

دکتر مهدی رضاییان

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا