• 1403/05/21 - 06:57

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا به دکتر محمد قاسمی در پی انتصاب ایشان به عنوان سرپرست معاونت اقتصادی سازمان برنامه و بودجه کشور

دکتر رضاییان رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا در پیامی انتصاب دکتر محمد قاسمی ششده به عنوان سرپرست معاونت اقتصادی سازمان برنامه و بودجه کشور را تبریک گفت.

به گزارش وب دا فسا؛ متن این پیام به شرح ذیل است:

برادر گرامی استاد گرانقدر جناب آقای دکتر محمد قاسمی

انتصاب شایسته جنابعالی را به سرپرستی معاونت اقتصادی سازمان برنامه و بودجه که بی شک نشان از شایستگی علمی و عملی شما استاد ارجمند را دارد صمیمانه تبریک عرض نموده و رجا واثق دارم در پرتو صداقت و درایت حضرتعالی افق های روشن و پرامیدی در حوزه اقتصادی به خصوص اقتصاد سلامت گشوده می گردد.

دانشگاه علوم پزشکی فسا به وجود چنین استاد فرزانه ای در جمع هیات امنای خویش می بالد.

توفیقات روز افزون جنابعالی را از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکترمهدی رضاییان

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا

دکترمحمد قاسمی، دارای درجه دکتری در رشته اقتصاد بوده و عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی است. وی پیش از این به‌عنوان معاون اقتصادی و سرپرست مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران فعالیت کرده است.