• 1403/02/01 - 08:23

نشست هماهنگی برگزاری هفته سلامت در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی گرامیداشت هفته سلامت با محوریت سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت در راستای دستورالعمل اجرایی وزارت بهداشت، با حضور معاون بهداشت دانشگاه و مسئولین واحد های ستادی برگزار گردید.

به گزارش وب دا فسا؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: هفته سلامت از یکم تا هفتم اردیبهشت ماه امسال، به منظور ترویج فرهنگ و ارتقای سلامت جامعه ، سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت برگزار می شود.

دکترالهام حقجو در خصوص اهداف هفته سلامت افزود: حمایت طلبی و پررنگ نمودن ضرورت دسترسی به خدمات با کیفیت و مقرون به صرفه مورد نیاز برای هر فرد در هر نقطه از کشور که قرار داشته باشد و توجه به برابری در سلامت و حرکت به سمت رفع ناعدالتی های احتمالی در دریافت خدمات و پیامدهای سلامت به ویژه در گروه های آسیب پذیر یا حاشیه نشین با تکیه بر نقش بنیادین مردم در خلق، تامین و حفظ سلامت همگانی از اهداف شعار محوری امسال می باشد.

به گفته وی تقویت بهداشت و تاب آورترسازی نظام سلامت جهت آمادگی روبرو شدن با تهدیدات احتمالی سلامت با ابعاد و مشخصات ناشناخته هدف مهم دیگر می باشد.

در این نشست واحدهای مختلف معاونت بهداشت، برنامه ها و فعالیت های قابل اجرای حوزه های خود را اعلام کردند.