نشست مدیر کل بیمه سلامت استان فارس با معاونین بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی استان فارس به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی فسا با موضوع بررسی چالشها و مشکلات مالی و بیمه ای و برنامه پزشک خانواده
مسایل مالی و بیمه ای و پزشک خانواده استان فارس در نشست مدیر کل بیمه سلامت استان و معاونین بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی شیراز، فسا، جهرم، لار و گراش مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش وب دا؛ نشست فصلی بیمه سلامت استان فارس با حضور مدیر کل جدید بیمه سلامت استان فارس، ریاست و هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی فسا، معاونین بهداشت و مسوولین گسترش شبکه دانشگاه های علوم پزشکی شیراز، فسا، جهرم، لار و گراش و مسوولین بیمه سلامت شهرستان با هدف بررسی چالشها و مشکلات مالی و بیمه ای و برنامه پزشک خانواده و خدمات سلامت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.
در این نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا از همکاری بیمه سلامت فارس با مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی استان در پیگیری مطالبات و معوقات بخش بهداشت و درمان قدردانی کرد و گفت: کاهش مشکلات و دریافت مطالبات این حوزه سبب خدمت رسانی هر چه بهتر به مردم خواهد شد.
دکترعلی اصغر خالقی ضمن اشاره به جایگاه ویژه دانشگاه علوم پزشکی فسا در خدمات رسانی و درمان بیماران شرق استان فارس بیان کرد: این دانشگاه بیشترین بیمارپذیری و ضریب اشغال تخت را در کشور دارا می باشد و از امکانات درمانی ویژه ای برخوردار است.
ریاست دانشگاه تاکید کرد: نزدیک به 70 درصد از جمعیت بیمه شده ی شهرستان فسا تحت پوشش بیمه سلامت می باشند که کاملا متفاوت از خیلی مناطق دیگر است که می بایست مورد توجه قرار گیرد.
وی به بیان بخشی از مشکلات با توجه به منابع محدود مالی و بحث پزشک خانواده و مشکلات آن پرداخت و افزود: امیدواریم تدابیری اندیشیده شود تا امسال با وجود مشکلات اقتصادی و تفاهم نامه بیمه ای به سلامت از این مشکلات عبور نماییم.
دکترخالقی بر ضرورت هم افزایی و هم پوشانی فکری دانشگاه های علوم پزشکی استان تاکید کرد و گفت: می بایست از ظرفیت های بالقوه دانشگاه های استان بخصوص شیراز بعنوان مرکزیت کلان منطقه برای ارتقاء دانشگاه ها استفاده شود تا به توفیقات بیشتری دست یابیم.
ریاست دانشگاه بر تعیین تکلیف پزشک خانواده در استان فارس پس از چندین سال اجرا بصورت پایلوت تاکید کرد.
در ادامه مدیر کل بیمه سلامت استان فارس گفت: طرح تحول سلامت از وظایف اصلی دانشگاه های علوم پزشکی کشور می باشد که بحث بهداشت و پیشگیری مرجع اصلی آن است و برای دست یافتن کامل به اهداف طرح تحول سلامت تمرکز بر بهداشت و پیشگیری ضروری است.
دکترفرهاد لطفی افزود: قطعا بیمه و سازمانهای بیمه گر بازوی توانمند اجرایی در طرح تحول سلامت می باشند که خیلی از اهداف طرح را پوشش می دهند.
وی تاکید کرد: تمام ظرفیت ها، تلاش و پیگیری ها را برای رفع چالش های موجود بکار خواهیم گرفت تا رضایت مردم و دانشگاه ها را فراهم کنیم و برای تحقق این مهم باید نقاط ضعف را بشناسیم و با اطلاعات صحیح تصمیم های درستی را اتخاذ کنیم .
در این نشست مسوولین بیمه سلامت و معاونین بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی شیراز، فسا، جهرم، لار و گراش به بحث و تبادل نظر در خصوص مسایل مالی و بیمه ای و پزشک خانواده پرداختند و راهکارهای حل مشکلات را بیان کردند.