• 1399/05/05 - 04:52
  • - تعداد بازدید: 129
  • - تعداد بازدیدکننده: 129
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست خبری رییس اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان فسا با جمعی از اصحاب رسانه شهرستان

4611

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی فسا در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه شهرستان ضمن ارایه گزارشی از عملکرد اورژانس به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت .


 


به گزارش وب دا فسا؛ دکتر محمد حسین پورجعفریان در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه شهرستان در روز سه شنبه 31 تیرماه99 گفت: اورژانس شهرستان فسا دارای 4 پایگاه شهری و 13 پایگاه جاده ای می باشد .


وی در خصوص زمان رسیدن سر صحنه افزود: متوسط زمان رسیدن بر بالین بیماران یکی از مهمترین شاخصه های سنجش سازمان اورژانس می باشد که در شهرستان فسا این زمان در پایگاه های شهری 7 دقیقه می باشد در حالی که متوسط زمان کشوری 8 دقیقه است و متوسط زمان رسیدن بر بالین بیماران در پایگاه های جاده ای این مرکز 9 دقیقه که متوسط زمان کشوری 14 دقیقه می باشد . این مهم با توزیع مناسب پایگاه های اورژانس و تلاش شبانه روزی پرسنل اورژانس فسا به دست آمده است .


رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه با اشاره به آمار ماموریت ها در 3 ماهه اخیر بیان کرد: تعداد کل تماس ها با ستاد اورژانس و امداد و مشاوره 23162 مورد می باشد که از این تعداد ، 5698 مورد منجر به اعزام آمبولانس گردید و   563 مورد تماس ها ایجاد مزاحمت می باشد. 877 مورد ماموریت حوادث ترافیکی و 1459 مورد حوادث غیرترافیکی بوده است که 1231 نفر در محل درمان، 2812 بیمار اعزام به بیمارستان، 816 مورد عدم همکاری و اخذ امضاء و 81 بیمار قبل از رسیدن آمبولانس فوت شده بودند .


رییس اورژانس پیش بیمارستانی با اشاره به زحمات و از خودگذشتگی پرسنل اورژانس بخصوص در روزهای کرونایی گفت: در سه ماهه گذشته، 85 بیمار مشکوک به کووید 19 با رعایت پروتکل های بهداشتی به بخش کووید 19 بیمارستان انتقال داده شده است .


دکتر پورجعفریان گفت: اورژانس فسا بعنوان پنجمین مرکز مدیریت اورژانس کشور در سال 96 موفق به راه اندازی سامانه رهبری و مدیریت آمبولانس گردید که در کاهش خطای انسانی و برخی هزینه ها تاثیر دارد.


وی به اهم فعالیتهای صورت پذیرفته و چشم اندازهای مورد نظر واحد آموزش اورژانس اشاره کرد و گفت: تشکیل پرونده آموزشی ویژه کلیه پرسنل شاغل در اورژانس، تهیه نیازسنجی آموزش بر اساس دستورالعمل های ابلاغی از سوی سازمان اورژانس کشور بر اساس برنامه توسعه فردی که توسط پرسنل زیرمجموعه احساس نیاز می شود، آموزش چهره به چهره بر اساس نیازسنجی های صورت پذیرفته جهت بهره وری بیشتر از مطالب آموزشی و تعامل دو طرفه با واحد کنترل کیفیت جهت بررسی اثربخشی مطالب آموزشی ارایه شده از جمله فعالیت های انجام شده می باشد.


مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی فسا اضافه کرد: تشکیل کمیته مرگ و میر پیش بیمارستانی با محوریت آموزش و استفاده از درس آموخته ها جهت ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات ارایه شده، برگزاری آزمون مهارت های علمی و عملی، پایه گذاری مسائل مربوط به اعتبار بخشی پیش بیمارستانی به صورت اصولی و تدوین کتابچه توجیهی ویژه کلیه پرسنل مشتمل بر مهم ترین مسائل مورد نیاز پرسنلی، پیگیری جهت دریافت گواهینامه ایزو آموزشی(استانداردسازی)، آموزش همگانی کمک های اولیه در سطح مدارس، مساجد، ادارات و بسیج، تربیت اورژانس یار جهت همکاری در مواقع بحران و راه اندازی سامانه آموزش مجازی از دیگر اقدامات واحد آموزش اورژانس می باشد .


دکتر پورجعفریان ادامه داد: تجهیز مراکز و پایگاههای اورژانس، ساخت پایگاه های اورژانس احمد آباد و صالح آباد در برنامه هفتم مصوب توسعه، کامل شدن ساختار MCMC و شبکه بیمارستانی، تجهیز آمبولانس به دستگاه تله کاردیوگرام و تغییرات بی سیم از آنالوگ به دیجیتال از اقدامات در دست اقدام اورژانس شهرستان فسا است .

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 1212
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

4611 4611
عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: