معدوم سازی 600کیلوگرم محصولات یکی از واحدهای تولیدی شهرستان فسا بدلیل عدم انطباق میکروبی
به گزارش وب دا؛ مهندس زهرامجدیمدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: 600کیلوگرم محصولات تولیدی یکی از واحدهای تولیدی در شهرستان فسا بدلیل عدم انطباق میکروبی بحرانی با هماهنگی مراجع قضایی معدوم شد .
مهندس مجدی اظهار داشت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا با در اختیار داشتن بازرسان خبره کنترل مواد غذایی و بهداشتی و همچنین آزمایشگاه کنترل کارامد، با انجام بازرسی های هدفمند همواره کلیه فرآورده های غذایی و بهداشتی تولید شده در واحد های تولیدی شهرستان فسا و همچنین سایر مواد غذایی سطح عرضه را بصورت مداوم مورد رصد و ارزیابی آزمایشگاهی قرار میدهد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه افزود: در جهت تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی مصرفی مردم، کارشناسان غذا ودارو با انجام ارزیابی های آزمایشگاهی، عدم انطباق بحرانی (میکروبی) در محصولات تولیدی یکی از واحدهای تولیدی شهرستان را مشاهده نمودند که با تشکیل پرونده قضایی و رای قاضی تعزیرات حکومتی شهرستان، 24 نوع مواد غذایی بسته بندی شده این واحد تولیدی، با رعایت تشریفات قانونی و حضور نمایندگانی از معاونت غذا و دارو، حراست دانشگاه، اداره تعزیرات حکومتی و نماینده واحد تولیدی معدوم گردید .
مجدی تاکید کرد: تضمین و تامین سلامت و ایمنی مواد غذایی مصرفی مردم، قابل مماشات و چشم پوشی نیست و با متخلفین برخورد قانونی می گردد.