• 1398/03/12 - 07:40
  • - تعداد بازدید: 83
  • - تعداد بازدیدکننده: 82
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مربیان بهداشت، مشاوران و مربیان پرورشی آموزش و پرورش شهرستان فسا با اصول سبک زندگی سالم از منظر طب ایرانی آشنا شدند

4007

100 نفر از مربیان بهداشت، مشاوران و مربیان پرورشی مدارس شهرستان فسا در دوره سه روزه، با اصول سبک زندگی از منظر طب ایرانی آشنا شدند.


 


به گزارش وب دا؛ در این دوره آموزشی که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی فسا و اداره آموزش و پرورش شهرستان برگزار گردید، دکتر مسیح صدیق رحیم آبادی مدیر گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی فسا به بیان تعریف، تاریخچه و جایگاه طب های مکمل جایگزین و طب سنتی ایران پرداخت و در زمینه اصول و مبانی این طب، کلیات آن، تعریف سلامت و بیماری، عوامل موثر بر حفظ سلامت و اصول سبک زندگی سالم مطالبی ارایه کرد.


در روز دوم این دوره، خانم دکتر رستمی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا در خصوص تعالیم سبک زندگی سالم در مقولات خوردن و آشامیدن، خواب و بیداری و نگهداشت و دور ریز بدن آموزش هایی به مربیان بهداشت، مشاوران و مربیان پرورشی مدارس شهرستان ارایه نمود.


در روز پایانی این کارگاه، دیگر اصول سبک زندگی سالم از منظر طب ایرانی با رویکرد خاص کودکان و نوجوانان توسط اعضای هیات علمی گروه طب ایرانی به شرکت کنندگان آموزش داده شد.


 


مدیر گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی فسا در خصوص برگزاری این دوره آموزشی گفت: با توجه به دانش روز، توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت و تجربیات و آموزه‌های پیشینیان، پرداختن به مقوله بهداشت و پیشگیری مقدم و اولی بر امر درمان است.


دکتر مسیح صدیق رحیم آبادی با بیان اینکه اقدامات شایسته کنونی از قبیل اصول رعایت پاکیزگی فردی و بهداشت عمومی، فراهم بودن آب و غذای سالم و واکسیناسیون سراسری برکات بی‌نظیری در ارتقاء سطح بهداشتی جامعه و پیشگیری از بیماری‌های مسری داشته‌اند، افزود: با این وجود و علیرغم دهه‌ها تلاش مستمر و خستگی‌ ناپذیر متولیان سلامت جامعه، متاسفانه شاهد افزایش روزافزون بیماری‌های غیر واگیر و مزمن در کشور عزیزمان هستیم.


وی اضافه کرد: این امر در کنار تاکیدات سازمان بهداشت جهانی در خصوص تلفیق آموزه‌های مورد تایید طب‌ های مکمل - جایگزین و سنتی در نظام بهداشت و درمان جوامع، و بعلاوه برخورداری از مکتب طب سنتی ایران بعنوان یکی از باسابقه ترین و به نوعی کامل‌ترین مکتب‌های پزشکی جهان، فرصت مناسبی به ‌دست می‌دهد تا با طراحی، ایجاد محتوای علمی و برگزاری دوره‌های آموزشی مناسب در سطوح مختلف، از دانش بومی خود جهت نیل به انسان سالم، جامعه سالم و سلامت پایدار بهره‌مند گردیم.


دکتر صدیق با اشاره به اینکه آموزش و پرورش از بنیادین‌ترین نهادهای اثرگذار و حائز اهمیت جهت نیل به این اهداف است، اظهار کرد: دوره آموزشی"اصول سبک زندگی سالم از منظر طب ایرانی ویژه مربیان بهداشت و امور تربیتی آموزش و پرورش" به عنوان اولین دوره آموزشی در ماه مبارک رمضان به همت گروه طب ایرانی و معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی فسا برنامه ریزی و با حمایت های روسای دانشگاه علوم پزشکی و اداره آموزش و پرورش برگزار گردید.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 1816
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

4007 4007 4007
عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: