مراقبین سلامت شهرستان فسا با اثرات متقابل تغذیه و سلامت روان آشنا شدند.
به گزارش وب دا؛ کارگاه آموزشی اثرات متقابل تغذیه و سلامت روان با مشارکت واحدهای بهبود تغذیه و سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی یک روزه، دکترسیدمحمدحسین اجاقی کارشناس مسوول سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه با تشریح رابطه میان تغذیه و سلامت روان، ارتباط بین تغذیه سالم با یادگیری و حافظه، تغذیه و ارتباط آن با افسردگی، خستگی و استرس را به مراقبین سلامت آموزش دادند و راهکارهایی را برای اصلاح وضعیت تغذیه ارایه نمودند.