• 1401/08/12 - 13:51

مراسم بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) با حضور خانواده شهید بهادرآزادی شیری

مراسم پاسداشت مقام شهدای حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت احمدبن موسی (ع) در دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور خانواده شهید بهادرآزادی شیری، شهید فسایی حمله تروریستی داعش به حرم شاهچراغ (ع) و همچنین اعضای اعضای هیات رییسه، مدیران ستادی، کارکنان، اساتید و دانشجویان در مسجد حضرت قائم(عج) دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

مراسم پاسداشت مقام شهدای حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت احمدبن موسی (ع) در دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور خانواده شهید بهادرآزادی شیری، شهید فسایی حمله تروریستی داعش به حرم شاهچراغ (ع) و همچنین اعضای اعضای هیات رییسه، مدیران ستادی، کارکنان، اساتید و دانشجویان در مسجد حضرت قائم(عج) دانشگاه علوم پزشکی  برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین جمالی زاده امام جمعه شهرستان فسا ضمن بزرگداشت مقام شهدای  این حادثه به تبیین فضای غبارآلود بوجود آمده توسط رسانه های معاند در جامعه پرداخت. و به تأثیر برکات خون پاک این شهدا در تنویر اذهان عمومی و رفع فتنه ها اشاره نمود.

سپس سرهنگ طحان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان فسا ضمن محکومیت این اقدام تروریستی به تشریح اقدامات و عملیات امنیتی نیروهای نظام به صورت شبانه روزی در گوشه و کنار ایران جهت دفاع از امنیت ایران و جمهوری اسلامی بیان نمود.

وی در ادامه سخنان خود افزود: «کشتار بی رحمانه مردم بی‌دفاع در حرم شاهچراغ علیه‌السلام  بیانگر اوج ضعف و زبونی دشمن است.»

بعد از آن علی محمد موزه دانشجوی شاعر دانشگاه علوم پزشکی فسا، به مناسبت این واقعه ی دردناک شعر سروده خود را  قرائت نمود.

و در نهایت با اهدای لوح تقدیر از فرزند شهید بهادر آزادی شیری تجلیل شد.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت