مدیر گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی فسا: تغذیه با شیرمادر، بهترين الگوي رشد و تكامل مطلوب كودكان را فراهم مي كند
به گزارش وب دا؛ کارگاه آموزشی اهمیت شروع تغذیه با شیر مادر جهت پرسنل درمانی بخشهای زایشگاه، زنان وزایمان، اطفال و نوزادان، اورژانس اطفال و NICU بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) با تدریس خانم دکترکوکبی مدیر گروه و فوق تخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.
در این کارگاه دکتر رویا کوکبی مدیر گروه و فوق تخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: تغذیه با شیرمادر نيازهاي تغذيه اي شيرخواران را تامين نموده و بهترين الگوي رشد و تكامل مطلوب كودكان را فراهم مي كند.
دکترکوکبی افزود: همه مادران به طور طبیعی و غريزي علاقمند به تغذيه فرزندان خود با شير مادر هستند و سعي دارند بهترين مراقبت و تغذيه را براي آنان فراهم نمايند.
مدیر گروه و فوق تخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی فسا اظهار داشت: شيردهي و تغذيه شيرخوار با شيرمادر فرآيندي است كه نياز به آموختن و كسب مهارت هاي لازم دارد كه با وجود انگيزه و علاقمندي مادران و حمايت اطرافيان تسهيل مي گردد.
وی با بیان اینکه تماس بلافاصله بعد از زایمان بین مادر و نوزاد علاوه بر اثرات مثبت بر رفتارهای طبیعی نوزاد، برموفقیت تغذیه با شیرمادر نیز مؤثر است، گفت: برای تغذیه موفقیت آمیز با شیرمادر باید آموزش ها از قبل از بارداری و حین بارداری انجام شود و کارکنان بهداشتي و درماني می بایست مادران را در دوران بارداري آماده نموده و از اولين ثانيه هاي پس از تولد نوزاد، مادر را براي تماس پوستي و شير دادن به نوزاد كمك كرده، آموزش داده و به آنان اعتماد به نفس بدهند و آن ها را براي پيشگيري و حل مشكلات شيردهي كمك کنند.
در ادامه کارگاه خانم عسکریان مامای مسوول آموزش شیردهی بیمارستان در رابطه با مراقبت وآموزشهای مورد نیاز مطالبی ارایه دادند و به سوالات افراد شرکت کننده در کارگاه پاسخ داده شد.