• 1397/08/06 - 06:46
  • - تعداد بازدید: 66
  • - تعداد بازدیدکننده: 66
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه؛ توصیه هایی درباره ایمنی و سلامت ظروف یکبار مصرف

3636

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: با توجه به استفاده از ظروف یکبار مصرف در توزیع نوشیدنی ها، آش و غذاهای گرم در نذری ها رعایت نکاتی ضروری می باشد.


 


به گزارش وب دا؛ مهندس زهرا مجدی افزود: ظروف یکبار مصرف عمدتا از جنس پلاستیک و بر پایه پلیمرها می باشند و بر حسب نوع و کیفیت شان بر سلامت افراد تاثیر دارند. ظروف یکبار مصرف شفاف برای مواد غذایی داغ مناسب نیستند زیرا موجب آزادشدن مونومرها که مواد شیمیایی مضری هستند می شود و نهایتا این ترکیبات وارد مواد غذایی، چای و آبجوش شده و می توانند باعث مشکلات جدی در انسان شود.


وی اظهار کرد: این ظروف برای نوشیدنی های چرب مانند شکلات داغ و نوشیدنی های اسیدی مانند نوشابه و امثال اینها نیز مناسب نیستند. آن دسته از ظروف یکبار مصرف غیر شفاف که اصطلاحا از فوم ساخته شده‌اند و سفید رنگ می باشند مقاومت بیشتری در برابر حرارت دارند و تا حدود 70درجه سانتیگراد را تحمل می­کنند اما در صورتیکه حرارت بیش از این شود آنها نیز باعث بروز بیماری و مشکلاتی در انسان می شوند.


مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه گفت: بهتر است برای نوشیدنی‌های گرم از لیوان‌های کاغذی و برای نوشیدنی‌‌های سرد غیر اسیدی از ظروف پلیمری بی‌رنگ و شفاف استفاده کنید.


مجدی توصیه کرد: ظروف یکبار مصرف را به هیچ وجه در ماکروفر قرار ندهید چون ترکیب پلیمری ظروف به همراه چربی موجود در ماده غذایی و وجود گرما و حرارت می تواند تولید سم دیوکسین کند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 2184
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: