• 1397/12/27 - 11:07
  • - تعداد بازدید: 49
  • - تعداد بازدیدکننده: 49
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

متصدیان قنادیهای شهر فسا با قوانین و نحوه استفاده از رنگهای خوراکی مجاز آشنا شدند

3871

جلسه آموزشی نحوه بکارگیری رنگهای مجاز خوراکی برای تولید شیرینی با حضور متصدیان قنادیهای شهر فسا برگزار شد .



به گزارش وب دا؛ در این جلسه دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در زمینه حساسیت شغلی قنادان و امکان انتقال بیماری از طریق مصرف شیرینی آلوده مطالبی بیان کرد.


در ادامه کارشناسان بهداشت محیط در خصوص قوانین و نحوه بکارگیری رنگهای مجاز خوراکی در فرایند تولید شیرینی به فراگیران آموزش دادند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 1952
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: