در نامه ای از سوی وزیر بهداشت به وزرای علوم و آموزش و پرورش؛
فهرست کالاها و خدمات آسیبرسان به سلامت اعلام شد
دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در نامه ای به دکتر سیماییصراف و دکتر کاظمی، وزرای علوم، تحقیقات و فنآوری و آموزش و پرورش، فهرست کالاها و خدمات آسیبرسان به سلامت را به منظور صیانت از سلامت جامعه و با هدف طرح و اجرای برنامه های آموزشی و اطلاعرسانی برای آگاهی جامعه هدف، اعلام کرد.

به گزارش وبدا، در این نامه آمده است؛
جناب آقای دکتر سیماییصراف، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فنآوری
جناب آقای دکتر کاظمی، وزیر محترم آموزش و پرورش
با سلام و احترام؛ به استناد ماده 48 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) و بند (ج) ماده 7 قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور و در راستای اجرای تکلیف قانونی این وزارت، فهرست کالاها و خدمات آسیبرسان به سلامت برای اعلان در سال 1404 که مورد بازنگری قرار گرفته است، برای استحضار به پیوست ارسال میشود.
شایان ذکر است، مواد غذایی مندرج در فهرست مذکور به دلیل داشتن کالری بالا (وجود شکر و روغن افزوده، چربی اشباع و ترانس) یا نمک و همچنین، مواد نگهدارنده به عنوان عوامل بیماریهای غیرواگیر محسوب شده و مصرف آنها میتواند در درازمدت، موجب اضافه وزن، چاقی، فشار خون، دیابت و سایر بیماریهای غیرواگیر شود.
از این رو، به منظور صیانت از سلامت جامعه، خواهشمند است دستور فرمایید، ضمن آموزش و اطلاعرسانی، در پذیراییها، مراکز غذاخوری، بوفههای کارکنان، دانشجویان و دانشآموزان از سرو مواد غذایی مندرج در این فهرست ممانعت به عمل آورند.
فهرست کالاها و خدمات آسیبرسان به سلامت، در فایل زیر قابل مشاهده است:
نظر دهید