سلامت روان در محیط کار شعار روز جهانی سلامت روان
محیط های کاری ایمن و سالم نه تنها یک حق اساسی است، بلکه به احتمال زیاد تنش و درگیری ها در محل کار را به حداقل می رساند و حفظ کارکنان، عملکرد کاری و بهره وری را بهبود می بخشد.
به گزارش وب دا فسا؛ محیط های کار ایمن و سالم می توانند به عنوان یک عامل محافظتی برای سلامت روان عمل کنند. شرایط ناسالم از جمله انگ، تبعیض و قرار گرفتن در معرض خطراتی مانند آزار و اذیت و سایر شرایط بد کاری، می تواند خطرات قابل توجهی داشته باشد که بر سلامت روان، کیفیت کلی زندگی و در نتیجه مشارکت یا بهره وری در کار تأثیر گذارد.
با توجه به اینکه 60 درصد از جمعیت جهان مشغول به کار هستند، اقدامات فوری لازم است تا اطمینان حاصل شود که کار ازتهدید کننده های سلامت روان جلوگیری می کند و از سلامت روان در محل کار محافظت و حمایت می کند.
برای دولتها، کارفرمایان، سازمانهایی که نماینده کارگران و کارفرمایان هستند و سایر ذینفعان مسئول سلامت و ایمنی کارگران، ضروری است که برای بهبود سلامت روان در محل کار با یکدیگر همکاری کنند. اقدام برای پرداختن به سلامت روان در محل کار باید با مشارکت معنادار کارگران و نمایندگان آنها و افرادی که تجربه زندگی در شرایط سلامت روان دارند انجام شود. با سرمایهگذاری تلاشها و منابع در رویکردها و مداخلات مبتنی بر شواهد در کار، میتوانیم اطمینان حاصل کنیم که همه، فرصت پیشرفت در کار و زندگی را دارند. بیایید امروز برای آینده ای سالم تر اقدام کنیم.
محیط های کاری ایمن و سالم نه تنها یک حق اساسی است، بلکه به احتمال زیاد تنش و درگیری ها در محل کار را به حداقل می رساند و حفظ کارکنان، عملکرد کاری و بهره وری را بهبود می بخشد.
حقایق کلیدی:
- کار خوب و رضایت بخش برای سلامت روان مفید است.
- محیط های کاری ضعیف از جمله وجود تبعیض و نابرابری، حجم کاری بیش از حد، کنترل شغلی کم و ناامنی شغلی، خطری برای سلامت روان به همراه دارد.
- 15 درصد از بزرگسالان در سن کار در سال 2019 به اختلال روانی مبتلا بودند.
- اقدامات موثری برای جلوگیری از خطرات سلامت روان در محل کار، حفاظت و ارتقای سلامت روان در محل کار و حمایت از کارگرانی که شرایط بهداشت روانی دارند، وجود دارد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا
برگرفته از سایت سازمان جهانی بهداشت