• 1403/04/06 - 12:59

دیدار هیات رییسه و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی فسا با ریاست دادگستری شهرستان بمناسبت هفته قوه قضاییه

بمناسبت گرامیداشت هفته قوه قضاییه، جمعی از هیات رییسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی فسا با دکتر رزاقی رییس دادگستری شهرستان دیدار و بر افزایش همکاری ها برای خدمات رسانی بهتر به مردم با تاکید بر آمورش های پیشگیرانه تاکید کردند.

به گزارش وب دا فسا؛ دکتر مهدی رضاییان رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن قدردانی از تعاملات حوزه قضایی شهرستان با حوزه سلامت و مدافعان سلامت گفت: آرامش و امنیتی که بر شهرستان حاکم است ناشی از دغدغه مندی و تلاش های شبانه روزی مجموعه قضایی و مدیریتی و مجموعه امنیتی و نظامی شهرستان است.

رییس دادگستری شهرستان فسا ضمن قدردانی از زحمات مدافعان سلامت در خدمات رسانی به مردم و بیماران بیان کرد: با توجه به حساسیت بالای حوزه سلامت، خدمت رسانی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی از اهمیتی دوچندان برخوردار است.

دکتر رزاقی بر تعامل هر دو نهاد در راستای ارتقای خدمات رسانی به مردم و بیماران تاکید کرد.