دکتر داوود حدادی بعنوان سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا منصوب شد/ قدردانی از زحمات خانم دکتر الهام حق جو
دکتر بابک پزشکی رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا در حکمی دکتر داوود حدادی متخصص اعصاب و روان دانشگاه را بعنوان سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه منصوب کرد و از خدمات و زحمات ارزشمند خانم دکتر الهام حق جو تشکر و قدردانی نمود.
به گزارش وب دا فسا؛ متن این ابلاغ به شرح ذیل است:
جناب آقای دکتر داود حدادی
متخصص محترم اعصاب و روان دانشگاه علوم پزشکی فسا
با سلام و احترام؛
نظر به تعهد، شایستگی و سوابق ارزشمند علمی و اجرایی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله با اهتمام بر موارد ذیل اقدام نمایید.
۱. مشارکت فعال و برنامه ریزی در جهت استقرار و استمرار برنامه ملی پزشک خانواده و نظام ارجاع
۲. بررسی، مطالعه و شناسایی خصوصیات جغرافیایی، جمعیتی، منابع و مشکلات بهداشتی مربوط به سلامت جامعه تحت پوشش و تعیین اولویت های اجرایی بر اساس سیاست های پوشش جامع خدمات سلامت.
۳. جمع آوری، طبقه بندی و تجزیه و تحلیل اطلاعات مورد نیاز برنامه های مختلف بهداشتی، آمارهای حیاتی و فعالیت واحدهای ارائه دهنده خدمات سلامت در جمعیت تحت پوشش و تهیه گزارش های ادواری از میزان پیشرفت در نیل به هدف ارتقاء سلامت.
۴. برنامه ریزی برای اولویت بندی و حل مسائل و مشکلات و ارتقاء سلامت در چارچوب سیاست ها و استراتژی های اعلام شده کشوری و یافته های منطقه ای در جمعیت تحت پوشش.
۵. توجه خاص به ارتقاء کرامت نیروی انسانی همراه با افزایش بهره وری، صیانت از منابع فیزیکی و مالی، خلق منابع جدید و مدیریت هزینه ها.
۶. ایجاد و توسعه روابط و هماهنگی منطقی بین واحدهای مختلف ستادی- محیطی به منظور تحقق استراتژی ارائه خدمات ادغام یافته در کلیه مراحل برنامه ریزی، اجرا، نظارت و ارزشیابی.
۷. نظارت بر چگونگی ارائه خدمات در واحدهای محیطی به منظور برقراری و حفظ روحیه همکاری، هماهنگی، انضباط و صمیمیت
۸. همکاری با سایر سازمان ها، ادارات کل، نهادها و ارگان های دولتی که در زمینه سلامت همگانی جامعه مسئولیت مستقیم و غیر مستقیم دارند
۹. هماهنگی و همکاری با سایر معاونت های دانشگاه به عنوان دستگاه یکپارچه مسئول سلامت جمعیت تحت پوشش دانشگاه جهت ارائه و ارتقاء همه جانبه خدمات سلامت
۱۰. ایجاد و تقویت هماهنگی و همکاریهای بینبخشی در راستای اجرای برنامه SDH، بهمنظور تحقق اهداف معاونت بهداشت و ارتقای سلامت جامعه.
در پایان از خدمات ارزنده سرکار خانم دکتر الهام حق جو در دوران تصدی این مسئولیت کمال تشکر و امتنان را دارم.

نظر دهید