دو هزار نفر از طلبه های استان فارس با اهمیت تغذیه مناسب در پیشگیری از کرونا آشنا شدند
مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: با همکاری حوزه علمیه خواهران استان فارس و معاونت بهداشت، کلاس آموزشی مجازی با عنوان "اهمیت تغذیه در پیشگیری ودرمان کرونا " با تدریس محمد آریا کارشناس ارشد تغذیه در پیام رسان ایتا برگزار گردید .
به گزارش وب دا فسا؛ سمیه ابوالقاسمی افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا و نقش تغذیه در پیشگیری و درمان این بیماری، این دوره آموزشی با هدف فرهنگ سازی و ارتقای سلامت تغذیه ای جامعه برگزار شد.
وی ادامه داد: مواد غذایی مفید در تقویت سیستم ایمنی، راهکارهایی برای تغذیه صحیح در بیماران مبتلا به کرونا، تغذیه در دوران نقاهت بیماری کرونا و بیماران پرخطر مانند بیماران دیابتی و فشار خونی و ارایه راهکارهای تغذیه ای از مهمترین موضوعات در این دوره بود .