• 1401/06/15 - 12:24
رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا:

دریافت مجوز راه اندازی رشته کارشناسی فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی با ظرفیت ۲۵ دانشجو

دریافت مجوز رشته کارشناسی فوریت‌های پزشکی پیش بیمارستانی با ظرفیت 25 دانشجو

دکتر محمد کاظم وکیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا در گفتگو با وبدا فسا، از اخذ مجوز راه اندازی رشته کارشناسی فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی با ظرفیت 25 دانشجو خبر داد.

پیش از این در سال های گذشته دانشجویان پذیرفته شده رشته فوریت های پزشکی در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته  ادامه تحصیل می دادند. که امسال علاوه بر پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی به کارشناسی، مجوز راه اندازی مقطع کارشناسی این رشته نیز با موافقت شورای گسترش آموزشی وزارت بهداشت اخذ گردید.

دکتر وکیل در این خصوص بیان داشت:  با پیگیری های مستمر مجموعه هیات رییسه دانشگاه، به ویژه معاونت آموزشی و دانشکده پرستاری، با آماده سازی زیر ساخت های مورد نیاز این رشته با موافقت دکتر عین اللهی وزیر بهداشت، ظرفیت ۲۵ دانشجو به دانشگاه علوم پزشکی فسا تعلق گرفت. که این اقدام حرکتی مهم برای ارتقای سطح پذیرفته شدگان فوریت های پزشکی و رشته های پایه دانشگاه خواهد بود که انشاءالله خیر آن متوجه دانشگاه و مردم شهرستان خواهد بود.

• گروه خبری :