در راستای تضمین ایمنی و سلامت محصولات تولیدی سنتی و بومی؛ واحدهای تولیدی کوچک کارگاهی شهرستان فسا با صدور مجوز بهداشتی ساماندهی شد
به گزارش وب دا؛ مهندس زهرا مجدی مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی فسا همواره در مسیر ارتقا و تضمین ایمنی و سلامت مواد غذایی و بهداشتی مردم در بین دانشگاه های علوم پزشکی همتراز، پیشتاز می باشد.
مهندس مجدی افزود: در چند سال اخیر و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید ملی و اقتصاد مقاومتی، ساماندهی واحدهای کوچک تولیدی و صدور مجوزهای بهداشتی محصولات بومی و سنتی در دستور کار حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: افزایش چشمگیر تعداد واحدهای تولیدی کارگاهی دارای مجوز بهداشتی علاوه بر ارتقای سطح ایمنی و سلامت اینگونه محصولات، سهم به سزایی در اشتغال زایی شهرستان داشته است و امید آن می رود که با تداوم حمایت از واحدهای تولیدی مذکور و تلاش در جهت تضمین ایمنی و سلامت محصولات تولیدی آنها گام مؤثری در جهت حفظ ارزش های نظام مقدس جمهوری ایران برداشته شود.