دانشگاه علوم پزشکی فسا دستگاه برتر اجرایی استان فارس در شاخص های عمومی ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی استان/تقدیر استاندار و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس از رییس دانشگاه در بیست و چهارمین جشنواره شهید رجایی
دانشگاه علوم پزشکی فسا در بیست و چهارمین جشنواره شهید رجایی، بعنوان دستگاه برتر اجرایی استان فارس در شاخص های عمومی ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی استان معرفی و تقدیر گردید .
به گزارش وب دا؛ در مراسم بیست و چهارمین جشنواره شهید رجایی استان فارس که با حضور مسوولین استان با رعایت پروتکل های بهداشتی در شیراز برگزار شد، از دانشگاه علوم پزشکی فسا بعنوان دستگاه اجرایی برتر استان فارس در شاخص های عمومی ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی استان تقدیر شد.
استـاندار فارس و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از دکترعلی اصـغر خـالقـی رییـس دانشـگاه علـوم پزشـکی فسـا در پی کسـب رتبـه بـرتـر ارزیـابی عمـلکرد دستگاه ههای اجرایی استان تقدیر نمودند.
همچنین از دکتر حسن جمشیدی معاون توسعه دانشگاه، فرزاد کریمیان مسوول دفتر برنامه ریزی و ارزیابی و فهیمه افضلی پور کارشناس دفتر برنامه ریزی و ارزیابی دانشگاه بعنوان اعضای تیم کاری موثر دانشگاه علوم پزشکی فسا در ارزیابی عملکرد قدردانی گردید.
در این مراسم، استاندار فارس با بیان این که ویژگی های برجسته شخصیت ها موجب ماندگاری آنان به عنوان الگو و اسوه برای افرادی می شود که در همان مسیرگام بر می دارند، اظهار کرد: یکی از ویژگی های انسان های ماندگار به ویژه در جوامع با اعتقادات دینی و فرهنگی، خداباوری است که افراد در همه زمان ها و مکان ها خدا را ناظر بر اعمال و رفتار خود می بینند و اگر کاری می کنند برای جلب رضایت خداوند است.
دکتر عنایت الله رحیمی با اشاره به این که برخی ویژگی های شهیدان رجایی و باهنر مانند تلاش برای تحقق اهداف الهی با گذشت زمان بیشتر قابل بررسی و تحقیق هستند، ادامه داد: شهید رجایی و شهید باهنر قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در مبارزه با طاغوت به زندان افتادند و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در حزب جمهوری اسلامی فعالیت کردند و سپس در کسوت رئیس جمهور و نخست وزیر به مردم خدمت کردند.
وی با بیان این که شهیدان رجایی و باهنر همواره تلاش می کردند برای جلب رضایت خداوند در مسیر خدمت به مردم گام بردارند، گفت: بعد از گذشت سال های طولانی همچنان طرح شهید رجایی برای خدمت به مناطق محروم در جریان است و مستضعفین از این طرح بهره مند می شوند.
استاندارفارس با اشاره به این که مردمی بودن و ارتباط بی واسطه با مردم یکی از ویژگی های برجسته شهید رجایی بود، اظهارداشت: تعهد به شعایر اسلامی، ایمان دینی و ثبات عقیده و فکر در مسیر الهی از دیگر خصوصیات این دو شهید گرانقدر بود که موجب ماندگاری آن ها شده است.
دکتر رحیمی با بیان این که ترجیح منافع عمومی بر منافع شخصی، گروهی و حزبی از خصوصیات برجسته شهیدان رجایی و باهنر بود، تصریح کرد: ولایت باوری و ولایت پذیری از مهم ترین ویژگی های شهیدان رجایی وباهنر بود و به عنوان یک شاخصه برجسته در جوهره وجودی و تفکر این عزیزان نهادینه شده بود.
نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان این که مجموعه کارگزاران نظام در قالب تشکیلات، سازمان ها، در قالب هدایت و رهبری، مدیریت ها و در قالب فعالان و عناصر، کارمندان را شکل می دهند، افزود: کارمندان سرمایه انسانی هر سازمان را تشکیل می دهند که اهداف سازمان را پیگیری و محقق می کنند.
وی با تاکید بر این که کارمندان برای انجام هرچه بهتر وظایف خود آموزش را به صورت جدی پیگیری می کنند، گفت: کارمندان خدا را ناظر و رازق می دانند و برای کسب روزی سالم، حدود شرعی را رعایت می کنند و قناعت و مناعت طبع از ویژگی های اخلاقی کارمندان است.
دکتر رحیمی با اشاره به این که مدیران باید همه ویژگی های مورد نیاز کارمندان را داشته باشند، افزود: مدیران باید از قدرت رهبری، سازماندهی، برنامه ریزی، کنترل و نظارت برای محقق ساختن اهداف سازمانی و رفاه و آسایش را برای مردم فراهم کند.
در بیست و چهارمین جشنواره شهید رجایی استان فارس از ۱۸ مدیر برتر استانی، ۱۲ کارمند نمونه استانی و همچنین از هفت دستگاه برتر استانی در بعد شاخصهای عمومی و اختصاصی تقدیر شد.