• 1397/10/22 - 18:57
  • - تعداد بازدید: 66
  • - تعداد بازدیدکننده: 66
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دانشگاه علوم پزشکی فسا در ارزشیابی پژوهشی سال96 وزارت بهداشت ارتقاء قابل توجهی داشته است

3760

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: با اعلام نتایج ارزشیابی سال 1396 دانشگاه ها از نظر شاخص های پژوهشی، دانشگاه علوم پزشکی فسا جهش قابل توجهی در رتبه پژوهشی داشته است.


 


به گزارش وب دا؛ دکترمجتبی فرجام با بیان اینکه نتایج رتبه بندی برای اولین بار به صورت کلی و بدون احتساب تیپ دانشگاه ها اعلام شده است، افزود: در این ارزشیابی، دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به کسب رتبه 29 در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور گردید که نسبت به سال قبل 14 رتبه ارتقاء داشته ایم به گونه ای که بالاتر از دانشگاه های تیپ دو از جمله کاشان و زنجان قرار گرفته ایم.


معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با بیان اینکه ارزشیابی پژوهشی سال 96 در دو محور تولید علم و ساختار انجام گرفت، ادامه داد: برونداد پژوهشی (تعداد مقالات نمایه شده در پایگاه های ISI ، Pub Med و Scopus)، مقالات منتشر شده در 25 % نشریات برتر هر رشته بر اساس شاخص SJR، تعداد مقالات منتشر شده دانشگاه با همکاری بین المللی، رهبری در پژوهش بر اساس پایگاه Scopus (تعداد مقالات منتشر شده دانشگاه که در آن ها نویسنده مسئول، متعلق به آن دانشگاه است.)، نسبت تعداد کل مقالات منتشر شده دانشگاه به تعداد اعضای هیات علمی، تعداد استنادات در سال 2017 به مقالات منتشر شده سال های 2013 لغایت 2017 بر اساس پایگاه استنادی Scopus، تعداد استنادات در سال 2017 به مقالات منتشر شده در همان سال بر اساس پایگاه استنادی Scopus و شاخص H (H-Index) از سنجه های در محور تولید علم در ارزشیابی می باشند.


وی اضافه کرد: زیرساخت پژوهش (کوهورت و بیوبانک – ثبت موارد – آزمایشگا های جامع – منابع الکترونیک و اطلاع رسانی پزشکی)، نیروی انسانی (Post doc ، Clinician Scientist ، PhD by Research)، تحقیقات دانشجویی و اخلاق در پژوهش های علوم پزشکی نیز از سنجه های محور ساختار است.


دکترفرجام اظهار کرد: بر اساس این شاخص‌ها دانشگاه علوم پزشکی فسا با انتشار 98 مقاله نمایه شده در پایگاه ISI، 20 مقاله نمایه شده در پایگاه Pubmed و 9 مقاله نمایه شده در پایگاه Scopus مجموعا 127 سند علمی در سال 1396 منتشر نموده است که 17 مورد از آنها در 25 درصد مجلات برتر دنیا منتشر شده‌اند. از 127 سند فوق‌الذکر 13 مورد با همکاری‌ بین‌المللی منتشر شده است و 31 سند با رهبری دانشگاه علوم پزشکی فسا هدایت شده است.


معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه بیان کرد: با توجه به این کارنامه، به طور متوسط هر عضو هیات‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا 1 و 41 صدم مقاله در سال 1396 منتشر نموده است که بالاتر از میانگین دانشگاه‌های هم‌ رده می‌باشد. مجموع امتیازات تولید دانش دانشگاه به همراه امتیازات ناشی از زیرساخت‌های پژوهشی از قبیل مطالعات کوهورت، برنامه‌های ثبت بیماری ها و داشتن بیوبانک، عدد 288 می‌باشد که رتبه 29 کشوری را به ارمغان آورده است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 2063
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: