• 1402/03/06 - 12:02

حمایت هیات رییسه و دانشگاهیان علوم پزشکی فسا از بسیج دانشجویی و محکومیت اقدام اتحادیه اروپا

هیات رییسه و دانشگاهیان علوم پزشکی فسا در بیانیه‌ ای تحریم بسیج دانشجویی توسط اتحادیه اروپا را محکوم کردند.

به گزارش وب دا فسا؛ متن این بیانیه به شرح ذیل است:

من المؤمنین رجالٌ صدقوا ما عاهدوا اللّه علیه ۖ فمنهم من قضىٰ نحبه ومنهم من ینتظر ۖ وما بدّلوا تبدیلًا

اتحادیه اروپای مدعی دروغین آزادی و حقوق بشر در اقدامی خصمانه و رذیلانه، بسیج دانشجویی را در فهرست تحریم های خود قرار داد تا بار دیگر خوی استکباری و کینه ورزانه خود را در تقابل با انقلاب اسلامی به نمایش بگذارد.

به طور قطع تحریم بسیج دانشجویی از سوی اتحادیه اروپا نشانی آشکار از ترس دولت های غربی از روحیه بسیجی، تفکر بسیجی، رفتار بسیجی و اقتدار بسیجی است. در طول سالیان اخیر این دولت ها مخفیانه و آشکارا دشمنی خود را با این تفکر جهادی ابراز داشته و اکنون تحریم این شجره طیبه انقلاب اسلامی نه تنها تحریم این تفکر است، بلکه تحریم روشنگری، حقیقت جویی، رشد و کمال این تشکل دانشجویی است.

بسیج لشکر مخلص خدا و معراج اندیشه پاک اسلامی است و در حوادث مختلف و بویژه در اقدامات جهادی و محرومیت‌زدایی از روستاها و مناطق محروم کشور، همیشه در خط مقدم بوده و در مواقع خطر سیاسی و امنیتی و نظامی نیز، حامی مردم و خاک این میهن سرافراز است.

هیات رییسه  و دانشگاهیان علوم پزشکی فسا، این رفتار ساده لوحانه غرب را محکوم کرده و برای فرزندان انقلابی و این نهاد جهادگر و  و پرتلاش موفقیت و سربلندی  روز افزون را از درگاه خداوند منان خواستارند.

ان تنصر‌وا اللّه ینصرْ‌کمْ