• 1401/09/02 - 09:38

حضور دانشگاه علوم پزشکی فسا در نخستین نمایشگاه تخصصی بین المللی سلامت استان فارس

به گزارش وبدا فسا، نخستین نمایشگاه تخصصی بین المللی خدمات پزشکی، درمانی، بهداشتی و گردشگری سلامت در قطب پزشکی جنوب کشور-استان فارس از تاریخ ۲ لغایت ۵ آذر ۱۴۰۱ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان فارس برگزار می شود.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی فسا در کنار دیگر دانشگاه های علوم پزشکی فارس و فعالان حوزه سلامت فارس در این نمایشگاه حضور دارد و فعالیت ها و اقدامات موثری که در جهت توسعه بهداشت و سلامت شهرستان فسا از سال های پیش تاکنون داشته است در معرض عموم قرار خواهد داد.

معرفی خدمات پزشکی، درمانی و بهداشتی، ترویج تغذیه سالم و معرفی محصولات سلامت محور، آشنایی با جدید ترین دستاورد های علمی و فناوری های نوین پزشکی، گسترش و فرهنگ سازی طب سنتی ایرانی و اسلامی و توسعه گردشگری سلامت از محورهای این نمایشگاه بین المللی است.

این نمایشگاه طی چهار روز آینده از ساعت ۱۳ الی ۲۰ جهت بازدید کنندگان فعال بوده و علاقمندان می توانند از غرفه های سلامت آن بازدید نمایند.

گفتنی است غرفه شماره ۱۵ در سالن سرو، متعلق به معرفی و دستاورد های دانشگاه علوم پزشکی فسا و واحدهای تابعه است.

• گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت
علیرضا فردوس مکان