جلسه "کارگروه بهداشت کشاورزی شهرستان فسا" به میزبانی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد
به گزارش وب دا؛ جلسه کارگروه بهداشت کشاورزی شهرستان فسا با حضور نمایندگانی از فرمانداری ویژه، جهاد کشاورزی، معاونت های بهداشت و غذا و دارو، صنعت و معدن و تجارت، محیط زیست و اتحادیه فروشندگان سم و کود شهرستان فسا برگزار گردید.
مهندس سوسن جانی زاده مسوول واحد بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه در این خصوص گفت: هدف از برگزاری این جلسه هم اندیشی و همکاری در زمینه تامین سلامت شاغلین در بخش کشاورزی و تولید محصولات سالم کشاورزی با مصرف بهینه کود و سم است.
جانی زاده افزود: در این جلسه در زمینه ضرورت کنترل مصرف سموم و کودهای کشاورزی، لزوم گسترش سیستم پیش آگاهی بروز آفات، دریافت کد 16 رقمی محصولات کشاورزی بحث و تبادل نظر شد و نمایندگان ادارات حاضر در جلسه پیشنهادات خود را در زمینه ارزیابی محصولات کشاورزی و کاهش مصرف کود و سم از طریق پایش و ارزیابی میدانی از میادین میوه و تره بار، شناسنامه دار کردن زمینهای زراعی، آموزش به کشاورزان و فروشندگان کود و سم در خصوص مصرف بهینه از این مواد در تولید محصولات کشاورزی ارایه نمودند.