جشنواره پخت صحیح ماهی و غذاهای دریایی در زاهدشهر برگزار شد.
به گزارش وب دا؛ جشنواره پخت صحیح غذاهای دریایی با حضور جمعی از شهروندان زاهدشهر و کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه و شیلات برگزار شد.
زینب همت دار مسوول واحد تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: با توجه به اهمیت ماهی و غذاهای دریایی و فواید آن و لزوم قرار گرفتن غذاهای دریایی در سبد غذایی خانوار، جشنواره طبخ صحیح ماهی و غذاهای دریایی جهت فرهنگسازی در زمینه مصرف ماهی و محصولات دریایی در زاهدشهر برگزار گردید.
در این جشنواره آقای آریا کارشناس ارشد تغذیه و خانم دیده دار کارشناس ارشد شیلات ضمن تشریح فواید مصرف ماهی و غذاهای دریایی، بصورت عملی نحوه صحیح پاک کردن، مزه دار کردن و طبخ ماهی را آموزش دادند.
در ادامه شرکت کنندگان در جشنواره اقدام به پخت غذاهای دریایی بر اساس آموزشهای داده شده کردند و به گروه هایی که ماهی را طبق اصول تغذیه به شیوه صحیح پخت نمودند، جوایزی اهدا گردید.