• 1405/05/15 - 18:14
  • - تعداد بازدید: 79
  • - تعداد بازدیدکننده: 74
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
چهارمین ایثار ماندگار سال ۱۴۰۵ در فسا:

جاری شدن دوباره زندگی در رگ‌های یک بیمار با اهدای عضو پدر زاهد شهری

مسئول هماهنگی اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: زنده‌یاد حبیب دهقان خلیلی پدر مهربان ۴۹ ساله زاهد شهری که به دلیل ایست قلبی دچار مرگ مغزی شده و با دنیای فانی وداع کرده بود، با رضایت خانواده‌اش به جمع اهداکنندگان عضو پیوست و زندگی تازه‌ای به بیمار نیازمند بخشید.

به گزارش وب دا فسا؛ راضیه آسوده ضمن ادای احترام به این خانواده بزرگوار گفت: پس از تأیید نهایی مرگ مغزی توسط متخصصان و با همکاری تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عمل جداسازی عضو انجام شد و کبد این پدر ایثارگر برای نجات جان بیمار چشم‌انتظار، راهی بیمارستان بوعلی سینای شیراز گردید.

 

وی ضمن ابراز همدردی با خانواده زنده‌یاد دهقان خلیلی و قدردانی از این اقدام انسان‌دوستانه خاطرنشان کرد: این حرکت انسان‌دوستانه که چهارمین اهدای عضو در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا در سال ۱۴۰۵ است، بار دیگر ثابت کرد که حتی در پایانِ یک زندگی، می‌توان با عشق، بذرهای امید را در دل‌های دیگر کاشت.

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت,اداره خدمات پرستاری
  • کد خبر : 16964
کلمات کلیدی
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: