• 1403/08/02 - 12:09

ثبت نام حضوری دانشجویان ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی فسا/بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی از روند ثبت نام

طی سه روز ثبت نام حضوری دانشجویان ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی فسا، 200 نفر از پذیرفته شدگان رشته های مختلف ورودی مهرماه این دانشگاه مراحل ثبت نام خود را انجام دادند.

به گزارش وب دا فسا؛ دکتر نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر اله وردی مدیر دانشجویی و دکتر معتمد جهرمی مدیر فرهنگی ضمن بررسی روند ثبت نام و قدردانی از تلاش های دست اندرکاران روند ثبت نام، با  تعدادی از پذیرفته شدگان و خانواده های ایشان گفتگو نمودند.

ثبت نام حضوری دانشجویان نو ورود از صبح یکشنبه 29 مهرماه  آغاز و روز سه شنبه یکم آبان ماه 1403 به پایان رسید.

ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان ورودی بهمن ماه1403 نیز در هفته آینده انجام خواهد شد.

• کد خبر : 12076