• // - 09:24
  • - تعداد بازدید: 69
  • - تعداد بازدیدکننده: 69
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تمرین عملیاتی نیروهای امدادی بهداشت و درمان و آتش نشانی با هدف مدیریت و کاهش خطر بلایا برگزار شد.

1920

به گزارش وب دا ؛ تمرین عملیاتی نیروهای امدادی بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی فسا و آتش نشانی با هدف مدیریت و کاهش خطر بلایا در زمان وقوع زلزله بر اساس سناریوی از پیش تعیین شده در منطقه میانجنگل برگزار شد.


مهندس منوچهر جوکاران کارشناس ارشد محیط زیست و مسئول واحد مدیریت و کاهش خطر بلایای معاونت بهداشت در این خصوص گفت : در این مانور که نیروهای امدادی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی فسا (اورژانس 115) ، آتش نشانی ، فوریتهای سلامت و محیط کار و مبارزه با بیماریها با هماهنگی واحد مدیریت و کاهش خطر بلایای معاونت بهداشت شرکت داشتند ، توانمندیهای هر کدام از واحدهای شرکت کننده  در زمان بروز بلایا به خصوص زلزله به نمایش گذاشته شد.


جوکاران افزود: در این مانور ، میزان هماهنگی بین بخشی در دانشگاه علوم پزشکی فسا برای حضور در زمان بروز بلایا در محل حادثه ، نحوه انتقال مصدومین ، مهار آتش ، مبارزه با حشرات ، نمونه برداری از آب آشامیدنی و سنجش کلر باقیمانده آب تمرین شد و در پایان  این مانور مورد ارزیابی قرار گرفت ، تا در زمان بروز بلایا و حوادث واقعی خدمات امدادی به صورت مطلوب به حادثه دیده گان ارائه گردد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 3900
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

1920 1920 1920 1920 1920 1920 1920 1920
عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: