تشدید نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا در واحدهای تولیدی موادغذایی و واحدهای عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در شهرستان فسا
مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا از اجرای برنامه تشدید نظارت و کنترل رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغ شده توسط وزارت بهداشت در زمینه پیشگیری و مقابله با اپیدمی ویروسی کرونا در واحدهای تولیدی مواد غذایی و همچنین واحدهای عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی خبر داد.
به گزارش وب دا فسا؛ مهندس سیده زهرا مجدی افزود: باتوجه به شیوع اپیدمی ویروس کرونا و قرارگیری شهرستان در وضعیت قرمز به منظور پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری، حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ضمن ابلاغ پروتکل های بهداشتی به واحدهای تحت پوشش و نظارت بهینه و دقیق بر رعایت پروتکل های مربوطه ، آموزش پرسنل شاغل در واحدهای تولیدی از طریق مسئولین فنی و کنترل کیفی واحدهای مذکور را در دستور کار خود دارد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه اظهار کرد: در کلیه واحدهای تولیدی تحت پوشش، نظارت و پایش تامین اقلام حفاظتی مانند ماسک و دستکش و محلول های ضدعفونی کننده و ضدعفونی کننده سطوح و رعایت فاصله اجتماعی و غربالگری کارکنان در بدو ورود به واحد تولیدی و جلوگیری از ورود افراد با علائم مشکوک به علائم حاد تنفسی مورد تاکید قرار می گیرد که خوشبختانه در این زمینه عزم و اهتمام جدی از جانب مسوولین واحدهای تولیدی نیز وجود دارد.
وی ضمن درخواست پذیرش مسوولیت اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش به منظور قطع زنجیره انتقال کرونا افزود: هرچند انتقال مستقیم ویروس کرونا از طریق مواد غذایی تاکنون توسط مراجع معتبر بین المللی و به ویژه سازمان بهداشت جهانی مورد تایید قرار نگرفته است لیکن با توجه به پایداری ویروس بر روی کلیه سطوح، کماکان سطح بسته بندی مواد غذایی احتمال آلودگی و خطر و انتقال ویروس بیماری را دارد. لذا ضدعفونی کردن و شستشوی سطوح بسته بندی مواد غذایی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری الزامی می باشد.