تشخیص و درمان بیمار دارابی مبتلا به تب کریمه کنگو در فسا
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: این بیمار از اهالی داراب و شغل وی قصاب می باشد که با علائم خونریزی داخلی به بیمارستان ولیعصر(عج) فسا مراجعه نمود و پس از بررسی اولیه توسط کادر درمان، فرد مذکور را مشکوک به تب کریمه کنگو تشخیص دادند.
به گزارش وب دا فسا؛ دکتر الهام حق جو افزود: با هماهنگی هایی که بین معاونت درمان و معاونت بهداشت انجام شد، نمونه خون بیمار برای تشخیص قطعی بیماری به انستیتو پاستور تهران ارسال و ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو تایید گردید و درمان اختصاصی بیمار با داروهای ضد ویروس انجام گرفت و بیمار پس از درمان از بیمارستان حضرت ولیعصر فسا ترخیص گردید.
معاون بهداشت دانشگاه از کادر بهداشت و درمان بخصوص دکتر زهرا منتصری متخصص بیماریهای عفونی در تشخیص به موقع و درمان این بیمار قدردانی کرد.
دکتر حق جو از زنان خانه دار و مشاغلی که ارتباط نزدیک با دام و فراورده های خام دامی دارند، درخواست کرد برای حفظ سلامت خود و دیگران به نکات زیر توجه نمایند :
- عدم مصرف گوشت تازه ذبح شده ( نگهداری گوشت حداقل ۲۴ ساعت در دمای یخچال )
- خودداری از مصرف جگر خام و نگهداری آن در دمای یخچال به مدت ۴۸ ساعت
-پوشیدن دستکش ، لباس مخصوص و عینک توسط قصابان برای قطعه قطعه کردن گوشت
- پختن گوشت به طور کامل به دلیل تاثیر دمای بسیار بالا در از بین بردن ویروس
نظر دهید