• 1403/07/24 - 07:30

تجربه یک زندگی متعادل با مراقبت آگاهانه از سلامت روان

بمناسبت هفته سلامت روان، همایش خودمراقبتی سلامت روان ویژه والدین و دانش آموزان دختر مقاطع اول و دوم متوسطه در کانون شهید چمران زاهدشهر برگزار شد.

به گزارش وب دا فسا؛ در این همایش، مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در جمع والدین و دانش آموزان مدارس زاهدشهر با بیان اینکه خودمراقبتی سلامت روان، مراقبت و محافظت از جسم و روح برای حفظ سلامتی، شادابی و بهبود کیفیت زندگی می باشد، گفت: خودمراقبتی سلامت روان نیازهای اجتماعی فرد را تامین کرده و از ناخوشی ها، آسیب ها و بیماری ها پیشگیری می کند.

دکتر سیدمحمدحسین اجاقی افزود: افزایش کارآیی و بهبود عملکرد تحصیلی و شغلی، اعتماد به نفس و عزت نفس، امید و انگیزه، کسب موفقیت و تجربه کردن جوانی سالم از نتایج مثبت خودمراقبتی های جسمی، روانی، اجتماعی، عاطفی و معنوی بر زندگی روزمره است.

در این برنامه مدیر و کارشناسان درمان بستر امام سجاد (ع)، رئیس و معاون پرورشی و کارشناسان آموزش و پرورش بخش شیبکوه حضور داشتند .

در پایان همایش، بمناسبت هفته سلامت روان از زحمات دکتر سید محمد حسین اجاقی قدردانی گردید.

• کد خبر : 12020