• 1403/01/27 - 09:09

بیانیه شورای عالی سازمان نظام پرستاری در محکومیت جنایات صهیونیست ها و حمایت از عملیات وعده صادق

شورای عالی سازمان نظام پرستاری در بیانیه ای از رژیم صهیونیستی به عنوان بزرگترین منبع و منشاء تروریسم دولتی در تاریخ یاد و از اقدامات جمهوری اسلامی ایران و سربازان غیور میهن در تنبیه متجاوز، پرستاران آزاده جهان و جامعه بین المللی سلامت اعلام حمایت کرد.

به گزارش وبدا، متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی
أذن للّذین یقاتلون بأنّهمْ ظلموا و إنّ اللّه على‌ نصْرهمْ لقدیرٌ«قرآن کریم/ 22/39»

به کسانى که مورد ستم قرار گرفته‌اند، اجازه جهاد داده شده است؛ و به یقین خدا بر یارى آنها تواناست ...

پس از ماه ها جنایات بی سابقه رژیم غیر انسانی صهیونیسم، در غزه و حمله به مراکز دیپلماتیک ایران و به شهادت رساندن مستشاران جمهوری اسلامی ایران در سوریه، پاسخ مشروع کشورمان طبق قوانین بین المللی، علاوه بر اینکه نمایانگر تعهد قاطع ملی به تمامیت ارضی و امنیت کشور است، مسئولیت پذیری جمهوری اسلامی ایران نسبت به برقراری صلح در منطقه و جهان را نشان میدهد.
چشمان همه دنیا در این دوران نکبت بار حیات رژیم صهیونیستی شاهد بوده که این دولت غاصب به عنوان بزرگترین منبع و منشاء تروریسم دولتی در تاریخ به طور مستمر همه قوانین بین المللی از جمله قوانین حفاظت و حراست از مراکز درمانی و عدم حمله به کادر درمان را زیر پا گذاشته و صلح و امنیت بین المللی را مورد تهدید قرار می دهد.

سازمان نظام پرستاری ضمن حمایت قاطع از اقدامات جمهوری اسلامی ایران و سربازان غیور میهن در تنبیه متجاوز، پرستاران آزاده جهان و جامعه بین المللی سلامت، این حافظان جان انسان، را به اتحاد همه جانبه در فشار مستمر از طریق دولتها، وزرای بهداشت، روسای مراکز درمانی و انجمن های صنفی برای توقف جنایات رژیم جنایتکار صهیونیستی، علیه مردم غزه دعوت می‌کند.

یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

شورای عالی سازمان نظام پرستاری کشور