به مناسبت روز جهانی غذا؛ جشنواره غذای سالم در مرکز بهداشتی درمانی فدشکویه برگزار شد.
به گزارش وب دا؛ بمناسبت 24 مهرماه روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم در مرکز بهداشتی-درمانی فدشکویه برگزار گردید.
در این جشنواره 20 نفر از بانوان روستای فدشکویه با طبخ غذاهای گوناگون شرکت کردند که پس از داوری تعداد 35 نوع غذا توسط کارشناس تغذیه از نظر سلامت غذا ، طعم و شکل ظاهری بهترین غذا انتخاب و از بانوی آشپز آن قدردانی گردید.
در این مراسم آقایان آریا کارشناس بهبود تغذیه و ارشدی نژاد کارشناس بیماریهای غیرواگیر در خصوص تغذیه مناسب و مصرف متعادل نمک، شکر و چربی ها به شرکت کنندگان در جشنواره آموزش دادند .