با حضور رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت؛
برگزیدگان سیامین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت معرفی شدند
در آیین اختتامیه سیامین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت که با حضور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در شاهرود برگزار شد، از برگزیدگان ۱۱ بخش مختلف این جشنواره با اهدای لوح و تندیس قدردانی به عمل آمد.
به گزارش خبرنگار وبدا، آیین اختتامیه سیامین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخشهای مختلف، امروز (سهشنبه ۱۷ شهریور) با حضور دکتر حسین کرمانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شاهرود برگزار شد.
در این مراسم که دکتر جواد باقریبیلندی، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، حجت الاسلام عباس امینی، امام جمعه شاهرود، حجتالاسلام والمسلمین مهدی میراحمدی، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در وزارت بهداشت، دکتر محمد حسن امامیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، مهندس ابوالفضل امینی، مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و جمعی از مدیران وزارت بهداشت نیز حاضر بودند، از برگزیدگان منتخب در ۱۱ بخش با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.
اهدای تندیس به رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت سالروز تولد آیتالله خامنهای
نکته جالب توجه این مراسم، اهدای تندیس یکی از برگزیدگان به مناسبت سالروز تولد آیتالله سید مجتبی خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی به ایشان بود که با تشویق حضار روبرو شد.
رقابت در ۱۱ بخش متنوع فرهنگی و قرآنی
برگزیدگان در رشتههای متنوعی از جمله خوشنویسی (نستعلیق و ثلث)، عکاسی، طراحی پوستر، نقاشی، تذهیب، اینفوگرافی، نقاشیخط، نماهنگ، فیلم کوتاه، پردهخوانی، روایتگری، معرق و منبتکاری و همچنین ترجمه و تفسیر قرآن کریم، حفظ قرآن کریم، سیره معصومین، احکام، سبک زندگی اسلامی، معارف نماز و نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه با یکدیگر به رقابت پرداختند.
گفتنی است، آیینهای سهگانه اختتامیه جشنواره امسال از ۱۲ تا ۲۲ شهریورماه به مدت ۱۰ روز، در شهر شاهرود و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در حال برگزاری است.

نظر دهید