• // - 08:08
  • - تعداد بازدید: 118
  • - تعداد بازدیدکننده: 116
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کمیته پیشگیری از حوادث ترافیکی با رویکرد کاهش مرگ در جوانان با حضور اعضاء درمعاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا

2545

به گزارش وب دا ؛ کمیته مداخله پیشگیری از حوادث ترافیکی با رویکرد کاهش میزان مرگ در جوانان با حضور معاون بهداشت دانشگاه ، مسوولین واحدهای بهداشت مدارس ،بیماریهای غیر واگیر و آموزش سلامت و نمایندگان پلیس راهور ، شهرداری ، اداره راه و ترابری، فوریتهای پزشکی و هلال احمر در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.


در این جلسه خانم محترم تشکر مسوول واحد بهداشت مدارس معاونت بهداشت دانشگاه گفت : حوانان گروه خاصی از جمعیت و نیروی مولد و آینده ساز جامعه تلقی می شوند به همین دلیل نیاز به توجه ویژه دارند و بر اساس آمارها 22 درصد علت مرگ و میر در خانم ها و 40 درصد مرگ و میر در آقایان ناشی از حوادث ترافیکی است .


 وی افزود : شهرستان فسا با داشتن پنجاه هزار جوان ، از 81 مورد مرگ رخ داده در این گروه سنی در سال 94 ، 44 مورد مربوط به حوادث ترافیکی بوده است که با اقدامات و آموزش های انجام شده  در سال 95 از 55 مرگ رخ داده در گروه سنی جوانان 15 مورد ناشی از حوادث ترافیکی بوده است.


مسوول واحد بهداشت مدارس افزود :در حوادث ترافیکی و بروز تصادفات سه عامل جاده ، وسیله نقلیه و انسان دخیل هستند که در این میان انسان ، عامل 90 درصد حوادث ترافیکی می باشد .


خانم تشکر اظهار داشت : برای ایجاد تغییر رفتار ، آموزش و اطلاع رسانی نقش مهمی را ایفا می کنند که برای مداخله و اجرای آنها همکاریهای بین بخشی و مشارکتهای نهادها و ارگان های مرتبط را می طلبد .


در این جلسه اعضای کمیته  به هم اندیشی ، و بیان نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 3275
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

2545
عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: