برگزاری نشست کمیته مقابله با کرونای بخش شیبکوه/بیماری کرونا نیاز به واکسن اجتماعی دارد
نشست کمیته مقابله با کرونای بخش شیبکوه با حضور امام جمعه زاهدشهر، بخشدار و اعضای کمیته و مسوولین دانشگاه علوم پزشکی فسا با ارایه گزارش از اقدامات این کمیته و تاکید بر استفاده از ظرفیت های مردمی و ستاد محلات برای قطع زنجیره ویروس برگزار گردید .
به گزارش وب دا فسا؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: تا شب گذشته آمار مبتلایان به کرونا در شهرستان فسا به 218 نفر رسید که 47 نفر مربوط به زاهدشهر می باشد که 22 درصد آمار شهرستان را شامل می شود و انتظار این است که بیش از 4200 نفر مبتلای دیگر در شهرستان فسا داشته باشیم که هنوز شناسایی نشده اند و می بایست بیماریابی قوی تر گردد تا بتوانیم زنجیره انتقال را قطع کنیم .
دکتر علی اصغر خالقی افزود: زیاد بودن آمار بعنوان بد بودن قضیه نیست بلکه عملکرد مناسب در بیماریابی است و کشور ما نسبت به کشورهای اروپایی و آمریکا که به شدت در بحران هستند، بیماریابی قوی تر و بهتری دارد که بسیار ارزشمند است و رمز توفیق در شکست کرونا بیماریابی و قرنطینه کردن می باشد.
وی با بیان اینکه طرح فاصله گذاری هوشمند و فاصله گذاری فیزیکی در حال اجراست، ادامه داد: این طرح هم آزمون و خطاست و اگر به هر دلیلی وارد پیک بیماری شویم و روند مبتلایان صعودی باشد، قطعا برای مدتی مجددا کسبه ها و فعالیت ها محدود و تعطیل خواهد شد .
دکتر خالقی بیان کرد: مردم باید برای صیانت از سلامت خودشان ورود پیدا کنند و در ستاد محلات باید کار به خود مردم سپرده شود تا نتایج بهتری حاصل گردد . این بیماری قبل از اینکه واکسن و دارو لازم داشته باشد، نیاز به واکسن اجتماعی دارد و می بایست همه مردم، اصول بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت کنند .
رییس دانشگاه با بیان اینکه مردم نسبت به دیگر بیماری ها بی توجه نباشند و برای مراجعه به بیمارستان و مراکز بهداشتی و درمانی نگرانی نداشته باشند، ادامه داد: بیماری سالک در بخش شیبکوه با پیگیری ها، همکاری ها و تلاش های بخشدار، شهرداران، شوراها و دهیاران بخش و نیروهای بهداشتی با اجرای برنامه های جونده کشی و آگاه سازی مردم مهار شده است ولی نباید در این روزها که همه درگیر بیماری کرونا شده اند، این امر به فراموشی سپرده شود بلکه باید ادامه پیدا کند تا دویاره وارد خیز ابتلای به سالک نشویم .
وی بزرگترین امر به معروف در این روزها را تذکر دادن به یکدیگر برای رعایت اصول بهداشتی مقابله با کرونا و رعایت فاصله فیزیکی مناسب دانست و از مردم درخواست کرد: حتما در بیرون از منزل ماسک بزنند و رعایت فاصله اجتماعی را داشته باشند و در صحبتهای رو در رو به پایین نگاه کنند که این کار در عدم ابتلا به کرونا بسیار موثر است .
در ابتدای این نشست بخشدار شیبکوه ضمن ارایه گزارشی از اقدامات کمیته مقابله با کرونای این بخش گفت: از روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا در کشور، کمیته مقابله با کرونا در بخش شیبکوه تشکیل و هماهنگ با ستاد شهرستان اقدامات و فعالیتهای خوبی انجام شد و تا نیمه فروردین ماه وضعیت زاهدشهر از نظر شیوع کرونا سفید بود.
عبدالمحمد عسکری زاده افزود: 14 ایستگاه ایست بازرسی برای سیزده بدر با 205 نفر عوامل اجرایی در بخش شیبکوه فعال شد و کنترل خیلی خوبی گردید ولی متاسفانه دو خانواده به دور از چشم بازرسین به سیزده بدر رفتند که موجب بروز بحران و شیوع ویروس شدند .
وی با قدردانی از زحمات مجموعه دانشگاه علوم پزشکی فسا اضافه کرد: با تلاش کادر بهداشت و درمان بیماریابی خوبی در زاهدشهر در حال انجام است و مطمئنا در بخش شیبکوه روز به روز وضعیت بهتر می شود و امیدواریم زنجیره انتقال بیماری با کمک مردم قطع گردد.
عسکری زاده با اشاره به اقدامات جهادی روحانیون و همراهی در ستادهای مقابله با کرونا در محلات گفت: تلاش روحانیون یک نعمت است و ما باید قدردان این نعمت ها باشیم .
در ادامه امام جمعه زاهدشهر ضمن قدردانی از زحمات مجموعه سلامت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: هر پدیده ای در هر عرصه ای که اتفاق بیفتد نباید حکمت، علم و قدرت خدا را در آن پدیده نادیده بگیریم و می بایست در قضیه ویروس کرونا نیز به حکمت و تدبیر و قدرت خداوند توجه داشته باشیم .
حجت الاسلام قهرمان عباسی به آثار مثبت کرونا در کنار همه تلخی ها و مصیبت هایش اشاره کرد و گفت: وجود آمادگی در نظام اسلامی و آحاد مردم برای مقابله با این ویروس، حضور روحانیون در بحث فرهنگی و جهادی در کنار مردم و مسوولین، شکل گیری ارتباط عمیق و انسجام اسلامی، در هم شکستن هیمنه قدرتهای جهان با آن پیشرفت های علمی و صنعتی، ایمان داشتن به استعدادها و توانمندی های کشور خودمان، لزوم داشتن احساس مسوولیت در حکومت و اندیشه مهدوی و ... از جمله آثار مثبت کرونا می باشد .
وی به رزمایش مواسات و همدلی و کمک های گروه های مردمی در زاهدشهر اشاره کرد و افزود: تهیه و توزیع 2100 بسته معیشتی، تولید و توزیع 44000 دستکش، 17000 ماسک و کمک های نقدی در قالب کارت هدیه بخشی از کمک هایی بوده است که در قالب رزمایش مساوات در بین نیازمندان توزیع شده است .
این نشست با حضور اعضای کمیته مقابله با کرونای بخش شیبکوه، مسوولین دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشتی - درمانی زاهدشهر در بخشداری شیبکوه برگزار گردید .