برگزاری مراسم اختتامیه دومین مدرسه تابستانه دانشگاه علوم پزشکی فسا/ریاست دانشگاه: شیوه ژن درمانی و سلول درمانی بزودی جایگزین خیلی از متدهای علمی پزشکی خواهد شد
به گزارش وب دا؛ مراسم اختتامیه دومین مدرسه تابستانه دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور هیات رییسه دانشگاه، اساتید و محققین پژوهشگاه رویان و شرکت کنندگان مدرسه برگزار گردید.
در این مراسم دکترعلی اصغر خالقی رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن قدردانی از اساتید توانمند پژوهشگاه رویان و دانشگاه و دست اندرکاران برگزاری مدرسه، گفت: با این اتفاق مهم، فصل جدیدی در دانشگاه باز گردید و از پس خوراندهایی که از کارگاهها دریافت کردم شاید این مدرسه در طول 20 سال گذشته کم نظیر بود که مورد استقبال بسیار خوبی هم قرار گرفت.
دکتر خالقی با بیان اینکه برگزاری این مدرسه حاصل فعالیت و برنامه ریزی چند ماهه مجموعه دانشگاه و دانشجویان بود، افزود: انشاءا... دستاورد این ارتباط و کارگاهها و نشستها و همچنین تجربه ارزنده اساتید پژوهشگاه رویان که تا حد ممکن به شرکت کنندگان منتقل شد، اتفاقات خوب و نویدبخش در دانشگاه و جامعه علمی باشد و آن چیزی که به دانش، بینش و نگرش شما اضافه گردیده حاصل آن را در آینده جامعه ببینیم.
ریاست دانشگاه افزود: شیوه ژن درمانی و سلول درمانی بزودی جایگزین خیلی از متدهای علمی پزشکی خواهد شد و در دهه آینده جهش و اتفاقات خوبی در این روش اتفاق خواهد افتاد.
در ادامه دکترکاظم جوانمردی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا و دبیر کل مدرسه تابستانه ضمن ارایه گزارشی از روند اجرایی مدرسه، گفت: دومین مدرسه تابستانه دانشگاه با حضور 200 نفر از اساتید و دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار گردید و در این مدرسه اساتید پژوهشگاه رویان بخشی از تجارب خود را در سه روز به شرکت کنندگان انتقال دادند.
دکترجوانمردی استقبال شرکت کنندگان از کارگاهها را بسیار خوب برشمرد و افزود: این مدرسه می تواند سرآغاز خوبی برای شکل گیری همکاری های مشترک بین دانشگاه و پژوهشگاه رویان باشد و می تواند سبب تحول در حوزه پژوهشی شود و پژوهشهای ما را به سمت پژوهشهای مبتنی بر فناوری های نوین و نیازهای جامعه هدایت کند.
دبیر کل مدرسه تابستانه با اشاره به برگزاری مدرسه بصورت مجازی ، از دست اندرکاران برگزاری اولین مدرسه مجازی دانشگاه قدردانی نمود.
در ادامه دکتریاسر تهمتنی عضو هیات علمی پژوهشگاه رویان و دبیر علمی مدرسه ضمن قدردانی از هیات رییسه و برگزار کنندگان مدرسه تابستانه، گفت: کیفیت این مدرسه حاصل فرهنگی است که در این دانشگاه ایجاد شده است و توسط هیات رییسه و اساتید و مجموعه دانشگاه همواره ترویج می شود
دکترتهمتن افزود: انتخاب موضوع مدرسه بر اساس نیاز جامعه دانشجویی و دانشجویان پزشکی امروز و آشنایی به مباحث جدید در حوزه درمان های نوین بوده است. درمان هایی که اگرچه امروز در اندک مواردی به خدمت درمانی تبدیل شده اند اما در آینده ای نزدیک که 5 تا 15 سال تخمین زده شده است سهم معنا داری در التیام آلام بیماران خواهند داشت.
دبیر علمی مدرسه با اشاره به اینکه تا در پژوهش و آموزش تمرکز نکنیم به محصول و کاربرد نخواهیم رسید، گفت: چنین رخدادهای علمی ، سازنده و مروج حداقل سه فرهنگ باور بر منابع انسانی و توانستن، فرهنگ کار بین رشته ای و فرهنگ کار تیمی و شبکه ای می باشد.
وی افزود: همانگونه که در طول برگزاری مدرسه دیدیم تقریبا تمام فناوری هایی که در پژوهشگاه رویان بعنوان مرکزی پیشرو و در مقیاس جهانی در حال انجام است، در دانشگاه علوم پزشکی فسا قابل انجام می باشد.
دکترتهمتن اظهار داشت: مدرسین این مدرسه از متخصصین علوم پایه، پزشکان و مهندسان انتخاب شده بودند و این انتخاب اتفاقی نبود بلکه بیانگر این حقیقت انکار ناپذیر است که پزشکی آینده علمی بین رشته ای است.
در پایان این مراسم از اساتید و مدرسین پژوهشگاه رویان و دست اندرکاران برگزاری دومین مدرسه تابستانه دانشگاه تقدیر شد.
گفتنی است دومین مدرسه تابستانه دانشگاه علوم پزشکی فسا با عنوان درمان های مبتنی بر ژن و سلول برای پزشکی آینده، به همت معاونت آموزشی دانشگاه و با همکاری محققین پژوهشگاه رویان از یازدهم لغایت چهاردهم شهریورماه 97 در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.